Външна реклама

"

Побеждава не този, който разполага с по-добри
възможности, а този, който използва тези
възможности по най-добрия начин
.
~ Чък Найт

 

Външната реклама е насока, в която можем да помислим и да отделим време за планиране и визуализиране. Причината? Външна реклама е вашата голяма опаковка на обект, автопарк или билборд. Всъщност вариантите са много.
За да бележите постоянно развитие е необходимо не само да разполагате с отлична локация или външна реклама. За да бележите постоянно развитие, ще е добре да използвате тези възможности всеки ден.

Цена за външна реклама– Цена за външна реклама се изчислява по няколко критерия, които могат да дадат много точна прогноза за вашето ново фирмено облекло. За да можем да добием представа, ние от екипа на Джи Ем Дизайн, ще ви консултираме напълно безплатно, така ще разберем по-добре вашите нужди и ще можем да отговорим адекватно на вашите очаквания.
Ето и няколко критерия за ценообразуването:

Обем на проекта– Обемът е важен фактор за конфигуриране на оферта за външна реклама. Да вземем за пример печат на ПВЦ фолио, перфо фолио или директен печат на плоскости. Ако квадратурата е по-голяма цената се намалява и обратно, ако квадратурата е по-малка, тя се увеличава.

Дизайн и предпечат за външна реклама- При нас творят дизайнери с богат опит и образование по специалността. Можем да заключим, че дизайнът е един от най-важните професионалисти и е предпоставка за отлично изработен проект.

Качество на материалите– Тук можем да дадем за пример качеството на печат. За външната реклама, най-често се печата на фолио. От качеството зависи, колко време рекламата ще изглежда свежа, без да избледнее.

Монтаж– Когато проектът за външна реклама бъде съобразен със всички категории и постигне едно високо ниво, тогава монтажът следва да бъде извършен с отлични познания и качество.

Гаранция– Гаранцията е спокойствие за вашата инвестиция, с гаранцията можете да сте сигурни, че дори и някой елемент да дефектира, ние ще го сменим безплатно. Затова ние от рекламна агенция Джи Ем Дизайн I GM Design даваме минимум 6 месеца гаранция за всички видове външна реклама.

 

Започнете вашето пътуване в света на корпоративната идентичност, като се свържете с нас в меню контакти или използвате контактната форма, по-долу.

 

Свържете се с нас