Винилът – и неговото приложение във външната рекламата


Какво предлагаме ние?


Гаранция 12 месеца


Сред виниловите материали, които са намерили приложение на пазара на открито, са преди всичко винилови тъкани за производство на банери или големи рекламни пана, представени днес в голямо разнообразие от цветове и нюанси. Виниловите тъкани се използват широко във външната реклама благодарение на специалните си показатели за сила и издръжливост, те са още   визуално много атрактивни и на достъпна цена.

Споделяне на богат опит


Джи ем дизайн  като част от Ейт медия груп е с дългогодишна практика в консултиране и реализиране на външна реклама. Нашият екип от професионалисти ще създаде най-подходящия рекламен материал от винил за вашия бизнес и ще извърши качествен монтаж

Взимане на размери, печат и монтаж


Размерите на рекламата от винил са по желание на клиента. Закрепването на виниловия материал се извършва с помощта на метална рамка и крепежни елементи. Другият вариант за монтиране  е чрез метални тръби, дюбели, нитове и др. свързващи елементи.

Брандиране от ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН
Брандиране с винил

Видове винил


Сред виниловите материали, които са намерили приложение на пазара на открито, са преди всичко винилови тъкани за производство на банери или големи рекламни пана, представени днес в голямо разнообразие от цветове и нюанси. Виниловите тъкани се използват широко във външната реклама благодарение на специалните си показатели за сила и издръжливост, те са още визуално много атрактивни и на достъпна цена.

Ламиниран винил


Това е най- широко използваният вид винил, най- вече заради достъпната цена, на която се предлага.   Направен е от полиестерна тъкан, двустранно ламинирана с ПВЦ покритие. Отличава се със здравина, но не голяма еластичност в сравнение с другите видове .Тежестта на този винил  е средно около 300 – 400 гр./м². Подходящ е за краткотрайни промоции и билбордове, реклами с вътрешно и външно приложение. Периодът на експлоатация при този винил е около 1 година.

Промазан винил


Този вид винил отново е направен на основата на полиестерна тъкан като в производствения процес многократно преминава през вани с втечнен Poly Vinil Chloride и пластификатори. Резултатът от производството на този вид винил е изключително здрав и еластичен материал. Неговата издръжливост го прави устойчив на всякакви неблагоприятни външни условия. Тежестта му  е 400 – 440 гр./м² Издържа на експлоатация до 5 години и има възможност за отпечатване на изображението  върху него  с висока резолюция.

Винил тип ``лястовица``


Приложението на този тип винил е особено препоръчителен за места със силен вятър. По цялата дължина на винила на определени разстояния  има прорези тип „лястовица“, с тяхна помощ рекламният материал се захваща устойчиво върху желаната повърхност. Когато винилът не е здраво закрепен, а размерите му са  големи / пример 10м – 1.50м /, има голяма вероятност при силен вятър да отлети заедно с конструкцията, върху която е монтиран. Ще получите ценни съвети от екипа на Джи ем дизайн относно правилното монтиране и  експлоатиране на виниловия материал.

Винил за тенти


Най- здравият вид винил, подходящ за търговски обекти, шатри и дори за вашия дом. Негов минус е невъзможността за печат на изображение или надписи.

Свържете се с нас


Ако вече се спряхте на вид или пък са изникнали въпроси, свържете се с нас и ние ще ви консултираме напълно безплатно. Доверете ни се!  Предимства на винила


  • Химически устойчив продукт на солни основи, технически газове и киселини
  • Трудно запалим
  • Дълъг период на експлоатация – до 50 години
  • Безопасен за хората – винилът е част от състава на детските играчки , кредитните карти, профилите за прозорци

  Видове рекламни материали върху винил


  Трансперант


  Най- често ще ги срещнете опънати над търговска улица или такава с интензивен трафик на автомобили. Транспарантът е банер от винил, дълъг и тесен. В двата му края има отвори , в които чрез тръби или въжета се опъва хоризонтално над желаното място. Тяхната цена е достъпна, лесно могат да бъдат преместени и се монтират закачени на всевъзможни повърхности.

  Хоругва


  Това е друг вид транспарант от винил, само че вертикален. В долната си част може да се постави допълнително тежест за устойчивост или да се закачи на стена.

  Рекламен винил


  Това е рекламен материал от винил, който има капси по цялата обиколка. Те служат за лесното му монтиране към желаната повърхност. Рекламният винил се прикрепва с помощта на въже или кабелни връзки.

  Когато планирате ваше бизнес събитие


  Когато планирате да промотирате ваше бизнес събитие или искате провокативен   билборд, с който искате да ви забележат, Джи ем дизайн ще  помогне при избора ви. Предлагаме печат, както на обикновен така и на висококачествен винил, широкоформатен печат на промазан и ламиниран винил , както и на винил тип „лястовица“.

  Брандиране с плътно фолио
  Рекламни елементи от винил от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Винил за външна реклама


  Външната реклама не може да съществува без използването на материали, базирани на винил. Популярността на винила  се дължи на относително ниската цена, лекотата на използване и атрактивения външен вид.

  Основата на този материал е полиестерна тъкан, която е и причината за изключителната му здравина. Винилът може да се срещне в няколко разновидности, основният критерий е здравината.

  Параметрите по които се определят са – броя намотки във влакното които варират между 450 и 2500 и вида на оплетката. Колкото повече намотки има във линеен метър винил толкова по здрав е той. Тези характеристики се обобщават с това, че колкото по тежък е винила толкова по здрав и качествен е той.

  Сила и издръжливост


  Сред виниловите материали, които са намерили приложение на пазара на открито, са преди всичко винилови тъкани за производство на банери или големи рекламни пана, представени днес в голямо разнообразие от цветове и нюанси. Виниловите тъкани се използват широко във външната реклама благодарение на специалните си показатели за сила и издръжливост, те са още   визуално много атрактивни и на достъпна цена.

  Обадете ни се!


  Ние от Джи ем дизайн ще ви помогнем с експертни съвети и с високо качество на печата. Всеки бизнес се нуждае от външна реклама, за да бъде представен по атрактивен начин. Изберете най-правилния вариант от видовете винил с уникален печат на изображението и качествено монтиране, гаранционният срок, който Джи ем дизайн  поема е до 12 месеца.

  Видове винил


  Брандиране с плътно фолио
  Рекламни елементи от винил от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Видове рекламни материали върху винил


  Направете запитване


  Попълнете формата за контакт и ни кажете от какво имате нужда, а ние ще се свържем с вас