Рекламни торбички


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Рекламни торбички – инвестиция в по –добър корпоративен имидж


Инвестицията в рекламни торбички – начин за нови бизнес възможности

Най- добрият  начин да представите фирмата си на аудиторията е  да й предоставите полезен  рекламен продукт  за многократна употреба. Използване на рекламните торбички  е отличен и уникален начин да накарате повече хора да забележат вашата компания, докато са навън и  извършват ежедневните си дейности, те ви представят пред света за неограничено време. Това е подвижна реклама, толкова силна, колкото билборд на оживен булевард, с предимството ,че рекламни торбички са изключително практичен продукт. На улицата, в оживен супермаркет, ще  ги срещнете навсякъде, защото те се отличават с красив дизайн или интересно лого. Вашите  рекламни торбички разказват историята на вашия бранд и са доказателство за  професионалното ви  присъствие сред бизнес средите. Избирането на рекламни торбички като рекламна стратегия не е разход, а инвестиция в по-добър имидж и по-добри възможности.  И ако един творчески дизайнер работи усърдно, успехът на такава рекламна кампания може да надхвърли всички очаквания. Не вярвате ли? Продължавайте да четете.

Рекламна агенция Джи ем дизайн е създадена с мисия – да покажем, чрез прецизно подбрани материали за външната, печатна и сувенирна реклама, вашето бизнес присъствие. Нашият екип е създаден от специалисти, които ще ви помогнат при избора на рекламни торбички. Важно е да знаете, че използването на рекламни торбички не е подходящо за всеки бизнес. И за да бъде рекламната ви стратегия ефективна, свържете се с нас, за да обсъдим заедно всички възможности.

 

 

Рекламни торбички 2

Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Търговските ползи от рекламни торбички


 • Естетическа привлекателност- перфо фолиото може да добави много цвят върху скучната витрина, докато показва какво предлага компанията, без да отнема от функцията на сградата.  Използването на перфо фолио може да постави изображенията, които искате, на преден план във вашия бизнес, без да използвате пространството, от което се нуждаете за вашия екип. Това означава, че гордо може да поставите логото си или контактите си на публично място по атрактивен начин, който ще промени напълно визията на вашия офис или търговски обект. Перфо фолиото  е  креативен начин за външна реклама.
 • Поверителност – перфо фолиото дава възможност на служителите ви да работят, без някой да се чувстват наблюдавани отвън и в същото време, порфо фолиото не им отнема от дневната светлина.  Важно е да отбележим, че този ефект е възможен само през деня, т.е. в тъмната част на денонощието, ако в помещението светят лампи, ще има видимост от вън на вътре. Рекламна агенция Джи ем дизайн може да ви предложи няколко възможни варианта, за да премахнете това ограничение. Свържете се с екипа ни, за да получите професионална консултация, относно вашия избор на перфо фолио.
 •  Креативност – Използването на перфо фолио ще покаже на клиентите ви, че фирмата ви е креативна и със заявка за професионализъм в своя бранш. Това може да бъде идеалният ледоразбивач за клиент, който за първи път ще прекрачи прага на вашия офис или търговски обект.
 • Бърз монтаж и защита от УВ влияние – перфо фолиото се монтира бързо и лесно и когато се комбинира с плътно префо фолио, се постигат най- добри резултати. Прилага се успешно върху всякакви размери витрини.
 • Достъпна рекламна възможност – с еднократно вложение на инвестиции перфо фолиото, като външна реклама, е с потенциал да достигне неограничен брой хора за дълъг период от време и да привлече нови клиенти към бизнеса ви.

Когато искате да покажете вашата фирмена идентичност с помощта на рекламната тениска, трябва да внимавате за качеството на изработката.

Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви предложи:

 • Качествен материал на текстила на рекламните тениски. Ние работим с утвърдени марки производители и гарантираме  дълъг срок на експлоатация на рекламните тениски.  Тяхното отлично качество гарантира  запазване на добър вид при пране и сушене на рекламните тениски.
 • Вашето фирмено лого трябва да бъде представено по уникален начин върху рекламната тениска. За това качеството на използваните материали и устойчивият печат е от голямо значение.
 • Заложете на простота на изображенията или надписите, за да може вашия бранд да бъде лесно разпознаваем.

Екипът на Джи ем дизайн ще  проектира с вас желания дизайн и ще го направим по най-добрия начин върху рекламните тениски за вашия бизнес.

Попитайте ни за цена


  Видове рекламни торбички


  • Найлонови рекламни торбички- Най- широко разпространен тип рекламни торбички за пазаруване, с много добра устойчивост, спрямо цената си. Използват се най-често за хранителни и други бързо оборотни стоки.
   • Хартиени рекламни торбички – Те са стилно решение на всеки бизнес, използвани предимно за маркови стоки. Отличават се като екологичен продукт. Хартиените рекламни торбички са изтънчен жест към всеки ваш клиент и разбира се, рекламна стратегия. Използването на хартиени рекламни торбички е чудесен начин да станете популярни като развиваща се компания, да подчертаете марката си сред конкурентните компании и да я направите разпознаваема.
   • Рекламни торбички от плат- Освен, че предлагат рекламна площ на достъпна цена , рекламни торбички от плат са подходящи  за многократна употреба и се предлагат в богато разнообразие от цветове и размери.

   

  Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Рекламни торбички като креативен начин за отправяне на бизнес послание


  Подаряването на рекламни торбички са възможност да се популяризира всякакъв вид стоки и услуги. Успехът на всяка компания зависи от рекламата. Не е достатъчно да се произведе отличен продукт, необходимо е да се предаде информация за това на максималния брой потенциални купувачи.

  Използвайте рекламната площ, която се предоставя от  рекламни торбички и създайте невероятен дизайн, лого или промоционална оферта. Поласкайте клиентите си, подарявайки им стилни рекламни торбички, създайте допълнително положително  изживяване за тях. Покажете им, че те са важни и специални за вас. По този начин практичните рекламни торбички се превръщат, не само в полезен рекламен материал, но и в творчески начин на  представяне на вашия бизнес. Изберете интересен дизайн, лого или промоция и станете лесно разпознаваеми сред конкурентните услуги.

  Инвестицията в  рекламни торбички, е добро решение както  за новодошлите в бизнеса, така  и за утвърдени фирми. С тях създавате по-висок статус на вашия фирмен бранд и доверие в клиентите. При   използването на рекламни торбички, те  просто започват да работят за вас по-дълго и по-упорито от само себе си. Освен това впечатлението може да бъде приятно, неочаквано, силно, запомнящо се. Всичко зависи дизайн на вашите рекламни торбички.

  Рекламна агенция Джи ем дизайн, като част от Ейт медиа груп е изминала дълъг път в успешното създаване на фирмена идентичност. Помогнахме на стотици клиенти – спазвахме срокове, държахме на качеството на материала и обслужването, израснахме. Днес, ние от рекламна агенция Джи ем  продължаваме да се развиваме и да отговаряме на най- новите тенденции в областта на външната, печатна и сувенирна реклама. За да получите вашето отлично бизнес представяне, ние знаем, че професионализма на нашите служители е на първо място – професионално обслужване в лицето на утвърдени специалисти. Екипът на рекламна агенция Джи ем дизайн  държи на качеството на печата и материалите, при изработване на вашите рекламни торбички.

  Използването на рекламни торбички е гъвкав маркетингов инструмент, който обикновено работи за марки, благотворителни организации, онлайн бизнес, сектор за търговия на дребно и услуги. Вашите рекламни торбички ще отворят нови възможности за  продажби, благодарение на способността си да рекламират неограничено и пред голяма аудитория. Създайте своя имидж на успешна и развиваща се бизнес организация и се възползвайте от посланието, поднесено от  рекламни торбички. Заедно с нас ще направите фирмения си бранд по – атрактивен и разпознаваем. Достигнете целевата си аудитория с рекламната мощ на рекламни торбички.

   

   

  Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Инвестицията в рекламни торбички
  Търговските ползи от рекламни торбички
  Видове рекламни торбички
  Рекламни торбички като

  Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN
  Рекламни торбички от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN