Рекламни тениски


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Голямата сила на рекламната тениска


Рекламната тениска – всяка нова реклама е нова бизнес възможност

Вярвате ли, че дрехите могат да работят за вас? Рекламните тениски са  евтин, лесен и забавен начин за ефектно фирмено представяне.  Директната реклама  обикновено дава най-добри резултати. Следващият път, когато отидете в магазин за хранителни стоки, огледайте се с какво са облечени хората, какво  носят. Фокусирайте се по-специално върху тениски с фирмени лога. Тези хора , носейки рекламни тениски са подвижна реклама. Не само, че е основно безплатна реклама, но обикновено лицето, което носи рекламната тениска, има история, която да ви разкаже за услугата, свързана с компанията. Какво повече може да искате от толкова лесна възможност за  реклама – рекламната тениска ще бъде видяна от неограничен брой хора, за дълъг период от време, на различни места.

Рекламна агенция Джи ем дизайн, която е специализирана във външната, печатна и сувенирна реклама е мястото, където ще ви помогнем да създадете рекламни тениски за вашия бранд.

Рекламни тениски от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Рекламни тениски от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Как да изберем качествена рекламна тениска?


 • Естетическа привлекателност- перфо фолиото може да добави много цвят върху скучната витрина, докато показва какво предлага компанията, без да отнема от функцията на сградата.  Използването на перфо фолио може да постави изображенията, които искате, на преден план във вашия бизнес, без да използвате пространството, от което се нуждаете за вашия екип. Това означава, че гордо може да поставите логото си или контактите си на публично място по атрактивен начин, който ще промени напълно визията на вашия офис или търговски обект. Перфо фолиото  е  креативен начин за външна реклама.
 • Поверителност – перфо фолиото дава възможност на служителите ви да работят, без някой да се чувстват наблюдавани отвън и в същото време, порфо фолиото не им отнема от дневната светлина.  Важно е да отбележим, че този ефект е възможен само през деня, т.е. в тъмната част на денонощието, ако в помещението светят лампи, ще има видимост от вън на вътре. Рекламна агенция Джи ем дизайн може да ви предложи няколко възможни варианта, за да премахнете това ограничение. Свържете се с екипа ни, за да получите професионална консултация, относно вашия избор на перфо фолио.
 •  Креативност – Използването на перфо фолио ще покаже на клиентите ви, че фирмата ви е креативна и със заявка за професионализъм в своя бранш. Това може да бъде идеалният ледоразбивач за клиент, който за първи път ще прекрачи прага на вашия офис или търговски обект.
 • Бърз монтаж и защита от УВ влияние – перфо фолиото се монтира бързо и лесно и когато се комбинира с плътно префо фолио, се постигат най- добри резултати. Прилага се успешно върху всякакви размери витрини.
 • Достъпна рекламна възможност – с еднократно вложение на инвестиции перфо фолиото, като външна реклама, е с потенциал да достигне неограничен брой хора за дълъг период от време и да привлече нови клиенти към бизнеса ви.

Когато искате да покажете вашата фирмена идентичност с помощта на рекламната тениска, трябва да внимавате за качеството на изработката.

Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви предложи:

 • Качествен материал на текстила на рекламните тениски. Ние работим с утвърдени марки производители и гарантираме  дълъг срок на експлоатация на рекламните тениски.  Тяхното отлично качество гарантира  запазване на добър вид при пране и сушене на рекламните тениски.
 • Вашето фирмено лого трябва да бъде представено по уникален начин върху рекламната тениска. За това качеството на използваните материали и устойчивият печат е от голямо значение.
 • Заложете на простота на изображенията или надписите, за да може вашия бранд да бъде лесно разпознаваем.

 

Рекламни тениски от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Рекламни тениски от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Екипът на Джи ем дизайн ще  проектира с вас желания дизайн и ще го направим по най-добрия начин върху рекламните тениски за вашия бизнес.

Рекламната тениска – всяка нова реклама е нова бизнес възможност
Как да изберем качествена рекламна тениска?

Попитайте ни за цена


  Видовете печати на рекламни тениски


  • Сито печат това е  най-разпространеният вид печат с приложение за печат върху рекламни тениски. Използват се пластизолни мастила или мастила на водна основа с висока покривност. Качествените сито мастила са  изключително устойчиви, еластични и  с добра покривност, поради което се предпочита за големи тиражи на рекламни тениски или други артикули, тъй като предварителна подготовка изисква повече усилия, което  няма да е приемлива като цена за малко на брой рекламни тениски.

   

  • Щампа с фолио за текстил – това е т.нар. трансферен печат, който се използва при създаване на рекламни тениски. Това е най-често използваната технология за печат на 1-2 цвята единични бройки текстил. Фолиото представлява гумирана цветна ролка  със специален слой лепило, който при определена температура и натиск се залепя върху рекламната тениска. Характеризира се с висока издръжливост, наситени цветове  и сравнително ниската цена. Щампа фолиото може да се използва върху почти всякакъв вид текстил. Неговите недостатъци се проявяват при продължителна употреба, фолиото започва да се нацепва в краищата и рекламната тениска няма добър вид.

   

  • Директен печат върху текстил това е най-новата технология за печат върху рекламни тениски. Най-голямото предимство на този вид печат е възможността  за печат на пълноцветни изображения, от единични бройки до 100-200-300бр. рекламни тениски, и разбира се много доброто качество – приятно  усещане на печата върху рекламната тениска, без релеф и издръжливост на многократно пране.

  Преди да изберете подходящия вид печат за вашите рекламни тениски, информирайте се за предимствата и недостатъците на всеки от тях, за да може интересите ви и  фирменото ви представяне да бъде на високо ниво.

  Екипът на  рекламна агенция Джи ем дизайн, която е  специализирана в печатната, външна и сувенирна реклама, ще  предложи внимание към детайлите и качествен печат и текстил за рекламната тениска на вашия бранд.

  Предимствата на рекламната тениска, като част от фирмената ви идентичност


  Рекламните тениски са отличен начин за бизнеса да продава своите идеи. Ето причините, заради които трябва да помислите и да използвате този рекламен метод:

  • Рекламната тениска е икономичен начин за инвестиция в реклама – изработването й няма да се отрази сериозна на бюджета ви.
  • Рекламната тениска е денонощна реклама – повечето форми на бизнес реклама обикновено са краткосрочни. Тъй като вашите клиенти носят тениски, те с гордост ще промотират бизнеса ви за неограничено време.
  • Рекламната тениска е практична и функционална – всеки човек се нуждае от тениска и когато тя е изработена от качествен материал, ще представя вашата фирмена дейност дълго време.
  • Рекламната тениска дава възможност за широка разпознаваемост на марката. Носейки, вашите тениски, клиентите ви ще се превърнат в ходещи билбордове на вашата дейност.
  • Рекламната тениска може да издържи по-дълго от една печатна реклама, която обикновено има кратък живот, но е също толкова ефективна. В сравнение с цената на флаери или билборд , качественият печат върху тениска може да има значителна възвръщаемост на инвестициите от реклама на вашия бизнес.

   

  • Рекламната тениска за вашите служители като заявка за професионализъм. Най-разпространеният метод за използване на рекламни тениски, като част от цялостната ви стратегия за брандиране,  е чрез униформите на персонала. По този начин показвате прецизност към детайлите и сериозно отношение.

   

  • Защо да изберете Джи ем дизайн при изработка на рекламни тениски?

  Джи ем дизайн като част от Ейт медия груп е изграден  екип от професионалисти, които ще дадат професионален тласък на вашия на вашия бизнес, чрез силата на външната, печатна и сувенирна реклама. Изграждаме и показваме по оригинален начин дейността ви към вашите потенциални клиенти. За да получите вашето отлично бизнес представяне, ние знаем, че професионализма на нашите служители е на първо място – професионално обслужване в лицето на утвърдени специалисти. Екипът на рекламна агенция Джи ем дизайн  държи на качеството на печата и материалите, при изработване на вашите рекламни тениски. Само по този начин ще докажем името  си и ще отговорим на изискванията на клиентите.   Убедете се сами в ползите на рекламната тениска – един практичен, удобен и забавен рекламен продукт, който присъства във всеки дом. Рекламна агенция Джи ем  дизайн ще ви покаже пътя на качествения рекламен облик на вашата дейност. Рекламната тениска е нова възможност за нови  продажби и нови клиенти, възползвайте се. Доверете се на екипа ни и споделете идеите си, ще ви предложим най-доброто обслужване със отлично качество.

  Някой от най-добрите рекламни възможности са евтини, лесни и забавни. Така че, започнете да обличате марката си днес, използвайки силата на рекламните тениски.

  Рекламни тениски

  Рекламни тениски от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN
  Рекламни тениски от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN