Рекламни сувенири


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Рекламните сувенири – сполучлив маркетингов ход


Рекламата като средство за успех

Ние всички се чувстваме добре, когато получаваме подаръци, следователно, рекламните сувенири са сред най-ефективните начини за създаване на добро впечатление у потребителите по отношение на дадена фирма. Рекламните сувенири отварят съзнанието на купувача към марката, името на фирмата и нейния слоган. Купувачът, с помощта на рекламните сувенири, се запознава с определено лого и марка. Освен това, тъй като рекламните сувенири се подаряват, потенциалният купувач с удоволствие ги приема.
Рекламните сувенири са интерактивни идеи за реклама. Тези дребни предмети се разпространяват под формата на награди на потенциалните клиенти. Някои от тях са предназначени за практически цели, а някои са просто за забавление. Офис консумативи, канцеларски материали, отпечатани с името на фирмата, календари, шапки, рекламни тениски, рекламни чаши, запалки са едни от примерите за реклама чрез рекламни сувенири.

Защо трябва да заложите на рекламните сувенири


 • Има много начини за промоционална реклама на фирми. Най-ефективният са рекламните сувенири. Защо те са важни за вашия бизнес? Защо трябва да ги подарявате и защо трябва внимателно да подхождате към избора им и към изработката? Отговорът е само един – защото те ще привлекат вниманието към вас и вашата фирма, вие ще бъдете не само забелязани, но и запомнени като партньори. Рекламните сувенири ще подобрят вашия имидж и ще напомнят за фирмата ви всеки път, когато някой, който е получил такъв подарък от вас, види бранда ви или фирменото ви лого или някакъв друг опознавателен знак върху рекламната чаша, рекламната химикалка или рекламната торбичка.Преди да поръчате рекламни сувенири трябва да решите на кого ще ги дадете. Въз основа на избраната от вас целева аудитория и наличния бюджет ще вземете решение какви рекламни сувенири предпочитате и как ще ги разпространите.

Видове рекламни сувенири


Рекламните сувенири са няколко вида:

 • Канцеларски материали – фирменото лого се прилага за малки канцеларски материали, като химикалки и маркери;
 • Печатни – най-често календари, бележници, дневници и др.
 • Офис-артикули – папки, визитници, калкулатори и други;
 • Текстил – тениски, платнени торбички, шапки и др.;
 • Лични – малки полезни рекламни сувенири: фоторамки, ключодържатели, запалки, чаши и др.

При избора на рекламни сувенири е важно да се вземат предвид и дейностите на фирмата, за която подготвяте подаръците. Логично е те да бъдат пряко свързани с обхвата на нейната работа.

 

 

Рекламни сувенири- тефтери

Рекламни сувенири- тефтери от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Заложете на рекламните сувенири и няма да сбъркате


  • Според изследванията, потребителите третират рекламата върху сувенири по-добре в сравнение с другите видове реклама. Около 50% от клиентите, които са получили подаръци, не само внимателно проучват текста, който се намира на рекламния сувенир, но и започват да се отнасят по-лоялно към фирмата на рекламодателя. В допълнение към вече отбелязаната добавена стойност под формата на подаръци за партньори и клиенти, рекламните сувенири могат да бъдат вашето лице по време на различни публични промоции, изложби и продажби. Доказано е, че потребителите с голяма радост и ентусиазъм купуват стоките, за които им е предложен рекламен сувенир. Дори ако това е скромна дрънкулка под формата на химикалка или чаша. Това благоприятно отличава продукта ви сред конкурентите.Освен това рекламните сувенири имат положителен ефект върху имиджа на компанията ви като цяло и увеличават лоялността на клиентите към нея. Такива подаръци ви позволяват да установите връзка между продавача и купувача, която ще се поддържа всеки път, когато клиентът използва рекламния сувенир. На големи събития, където има много участници, посетителите минават покрай най-ярките билбордове и знаци, без дори да ги забелязват. Но рекламните сувенири веднага привличат вниманието и в бъдеще напомнят за участието в събитието и за фирмата, която е ги е подарила. Използването на рекламни сувенири е отличен маркетингов ход. Този вид реклама привлича вниманието на потенциалните клиенти и напомня за вашата компания като за партньор.Използването на рекламни сувенири и бизнес подаръци е неразделна част от корпоративната етика. Днес практиката на подаръци за клиенти и бизнес партньори съществува в повечето големи реномирани фирми, особено в областта на средния и големия бизнес. Рекламните сувенири са отличен начин за поддържане на имиджа на компанията в очите на партньори и клиенти. От тяхната оригиналност зависи до голяма степен впечатлението, което компанията ви ще предизвика, защото от рекламния сувенир като подарък може да се преценят бизнес качествата на фирмата, нейният творчески потенциал и отношението към клиентите.

   

  Рекламни сувенири- флашки

  Рекламни сувенири- флашки от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Рекламните сувенири – инвестиция, която си заслужава


  Рекламните сувенири включват офис аксесоари с фирменото лого и информация за компанията, битови предмети и др. Те включват малки и евтини предмети, като например ключодържатели, запалки, химикалки, чаши, торбички, тениски, шапки и др. Второ, това са печатни продукти: различни видове календари, папки, бележници, плакати, лепенки и др. Предимството им е, че на практика има много възможности за избор и именно тук можем да ви консултираме, за да направите най-добрия избор на рекламен сувенир.

  Не забравяйте, че рекламните сувенири са не само проява на внимание, но и неразделна част от имиджа на всяка фирма, индикатор за нивото на нейната бизнес култура. Затова е важно рекламният сувенир да предизвиква положителни емоции и да създава благоприятни условия за по-нататъшната бизнес комуникация. За да направите това е необходимо рекламният сувенир да съчетава привлекателния външен вид  с оригиналност, полезност и разбира се – с високо качество. Тогава той ще помогне, за да се постигне целта.

  Както вече казахме рекламните сувенири се разпространяват по време на промоции на клиенти и потенциални партньори, за да информират за тяхната компания, да се установят на пазара и да информират клиентите за качеството на техните продукти и услуги. Ето защо рекламните сувенири трябва непременно да са с високо качество, в противен случай клиентите ще имат отрицателно мнение за компанията, която ги разпространява. Освен това е важен и творческият подход към този вид рекламни сувенири, защото той пряко влияе върху тяхната ефективност. Например, една обикновена химикалка с фирмено лого ще бъде използвана само от един човек, а химикалка на стойка върху подложка с пружина, поставена на щанда за посетители, ще бъде забелязана от десетки и дори стотици хора. Така че внимателният подход при избора на рекламен сувенир е от ключово значение.

   

  Рекламни сувенири- тефтери

  Рекламни сувенири- тефтери от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Изборът на рекламни сувенири – добре обмислен и точен


  „Вариантите на рекламни сувенири са много и ако не сте решили още какво ще ви свърши най-добра работа обадете ни се и елате на място, за да можем да направим проучване на вашите клиенти и да ви предоставим експертното си мнение, за да направите наистина възможно най-сполучливия избор на рекламни сувенири за вашата фирма или организация. Не се колебайте. Очакваме ви.

  Рекламата като средство за успех
  Защо трябва да заложите на рекламните сувенири
  Видове рекламни сувенири
  Заложете на рекламните сувенири и няма да сбъркате
  Изборът на рекламни сувенири – добре обмислен и точен

  Зарадвайте вашите кленти

  Рекламни сувенири- тефтери
  Рекламни сувенири- тефтери от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN