Рекламни чаши

Рекламни чаши


Рекламата като средство за успех


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Рекламата в бизнеса има за цел да убеди, дори манипулира аудиторията да предприеме и/или продължи да предприема определено действие. С рекламата обикновено разпространяваме под различна форма и средства привлекателна информация за продукт, услуга и каквото още се сетите, която бива предназначена за определен кръг потребители като същевременно цели да предизвика, формира и/или поддържа интереса им към тези продукти или услуги, така че те да могат да се реализират пазарно.

Рекламни чаши - защо да изберем тях?


 • Рекламните чаши като подаръци за Вашите клиенти, могат да бъдат изключително ефикасна реклама. С множеството си варианти, рекламните чаши разполагат със скрит ресурс, който може да бъде използван без ограничения – 24 часа, 7 дни в седмицата. Този способ за реклама е по-специфичен, тъй като влияе на човек на психологическо ниво – създава спомен, поражда емоция, което със сигурност ще допринесе за това да останете запомнен. За разлика от сравнително стационарните реклами като календари, практичността на рекламните чаши позволява тяхната мобилност – тръгвайки от своя първоначален получател, да достигнат до неподозирани потребители. Ако все още не сте сигурни, че това е Вашият рекламен способ или пък нямате представа на какви рекламни чаши да се спрете, отделете още няколко минути, за да прочетете статията до край, за да видите какви видове чаши можем да Ви предложим, ако можем да Ви насочим в избора и превърнем Вашите рекламни чаши от разход в една успешна инвестиция.

Рекламните чаши - отличен избор, както за изграждане на връзка с клиента, така и за денонощна реклама на Вашата фирма.


 • Всеки познавач знае, че засаждането на първото семенце на интерес в бъдещия Ви клиент е половината от битката. Повечето хора, инстинктивно казват “не” на търговските практики, което в никакъв случай не улеснява придобиването на нови клиенти. Когато по приятен и достъпен начин, запознаете хората с Вашия бранд, ще успеете да преодолеете множество препятствия. Опитвали ли сте например да използвате рекламни чаши, за да ускорите растежа на бизнеса си? Чашите са функционални и икономически ефективни като същевременно осигуряват атрактивно платно за посланието на Вашият бранд. Правилно направени, промоционалните продукти задвижват осведомеността – по начин, който кара клиентите да искат да покажат Вашата марка в живота си. Промоционалните чаши се превръщат в част от ежедневието на клиента, излагайки марката пред широката аудитория. Различните видове чаши могат да бъдат използвани за различни ситуации, поводи и аудитория.Керамичните и стъклените рекламни чаши, например, са идеален вариант за офиса и/или дома. Когато посрещате клиентите си в офиса, спокойно може да им поднесете топло кафе, вода и дори уиски в специално изработените за Вас керамични и/или стъклени чаши. Развихрете въображението си и създайте различни по форма и размер чаши, с които неизбежно ще оставите отпечатък в съзнанието на всеки потенциален клиент. Колкото по нестандартни са Вашите чаши, толкова по-голям ще бъде шансът да останете запомнени. Спокойно можете и да подарявате чаши на клиенти, партньори, приятели – те ще пренасят информацията за Вас и Вашият бизнес сред множество различна аудитория.Сигурно си мислите, че това да раздавате нещо безплатно, с надеждата да спечелите нови клиенти е доста рисковано действие? Това е, защото гледате на рекламните чаши като на излишен разход. Трябва ли да го правите? Защо да го направите точно сега? Тези рекламни чаши не са ли пълна глупост? Кой ще ги забележи? Е, уважаеми читатели, истината е, че да – трябва да го направите; не – не са пълна глупост; да, всички ги забелязват и до кога ше чакате, вместо да действате възможно най-скоро. Защото този разход, ще бъде един от най- добре обоснованите. Доказано – рекламните продукти постоянно водят до по-добри резултати от всички останали видове реклама.

  Ето Ви няколко причини, с които не може да сбъркате с рекламните чаши:


  • 1.Клиентите оценяват стойносттаЗа разлика от рекламите, рекламните продукти не са натрапчиви. Всеки обича керамични чаши, в които може да си сипе топла напитка. Керамичните чаши предлагат нещо ценно, което насърчава аудиторията да се довери на бизнеса Ви.
   1. Безплатните подаръци предоставят стимул

   Не е случаен фактът, че дипломатите подаряват подаръци, преди да се впуснат в преговори. Всеки обмислен жест, поставя положителен тон за останалата част от разговора. Дайте причина на потенциалните си клиенти да свалят гарда и бързо ще влезете под кожата им. За тези,  които вече са Ваши лоялни клиенти, една хубава фирмена чаша или комплект чаши ще допринесат към поддържане интереса на клиента.

   1. Маркетингът

    

   Във всяка маркетингова кампания се повдига въпроса: “Наистина ли достигаме до аудиторията си?”. С рекламните чаши, не изисквате от хората да харчат пари или да поемат някакъв съществен ангажимент. Клиентите Ви нямат причина да отхвърлят безплатния подарък, така че рекламното Ви съобщение да достигне целевата си аудитория.

   1. Фирмените продукти повишават разпознаваемостта

   Мислите, че клиентите Ви забравят името на фирмата Ви в момента, в който им дадете рекламен продукт? Е, грешите! – 9 от 10 души си спомнят брандираният продукт. Рекламните чаши имат висок потенциал клиентите да инвестират отбратно във Вашия бизнес. Всеки потребител на кафе или чай ще се наслаждава на напитката си в своята керамична, хартиена или пластмасова чаша като същевременно показва фирмата Ви пред много други хора – потенциални клиенти. Неизбежно е да споменем и, че атрактивните и/или интересни чаши са добра предпоставка за започване на разговор.

  Нашите съвети за маркетинг с рекламни чаши


  Рекламните чаши действат като визитки – предоставят възможност да Ви запомнят дълго време след първия контакт. За разлика от визитните картички обаче, рекламните чаши не се оставят за дълго в чекмеджето или скрити дълбоко във визитника.  Чашите, особено стъклените, остават на открито, където всеки може да ги забележи. Използвайте тази видимост в своя полза – създайте продукт, с потенциал за привличате на входящи клиенти.

  Изберете висококачествен продукт


  Уверете се, че Вашите рекламни чаши ще са годни за дълга експлоатация и запомнящ се дизайн – това ще накара хората да искат да ги запазят! Изберете професионалисти – с доказал се опит, за да се сдобиете с качествени продукти. Лошо направените такива могат да Ви изиграят лоша шега и да формират негативно мнение за Вашия бранд. Високостойностният продукт ще покаже на потенциалните Ви клиенти, че цените времето и лоялността им. Брандираме рекламните чаши с висококачествен тампонен печат, който позволява нанасяне на мастилата върху различни по вид чаши и за работа върху по-голямо разнообразие от повърхности. Тампонният печат позволява надписването, включително и с букви с дребен шрифт,  на чаши от пластмаса, хартия, керамика и порцелан. За по капризните от Вас, можем да предложим и сублимационен печат върху рекламни чаши, чието огромно предимство е изключителната детайлност с фотографско качество; живите и ярки цветове с неограничени вариации при нюансите; безупречен гланцов отпечатък и висока издръжливост на измиване, дори и в миялни машини.

  Рекламни чаши – защо да изберем тях?
  Рекламните чаши – отличен избор
  не може да сбъркате с рекламните чаши
  Изберете висококачествен продукт

  Свържете се с нас


  Рекламни чаши за вашите клиенти
  Рекламни чаши за вашите клиенти от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN