За нас

За нас


Рекламна агенция Джи ем дизайн – прецизно представяне на вашия бранд


Джи ем дизайн, като част от Ейт медия Груп, е рекламна агенция, която е специализирана във външната, печатна и сувенирна реклама. Ние създаваме и реализираме идеите на вашето отлично бизнес представяне. Изграждаме и показваме по оригинален начин дейността ви към вашите потенциални клиенти. Рекламна агенция Джи ем дизайн е създадена с мисия – да покажем, чрез прецизно подбрани материали за външната, печатна и сувенирна реклама, вашето бизнес присъствие.

Винил от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN
Винил от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Нека ви запомнят


С помощта на рекламна агенция Джи ем дизайн, нека всички запомнят вашето лого, вашия девиз, виждайки ги върху билборд на оживен булевард, на визитката ви, дадена на случайна среща, на торбичката, която практично използваме ежедневно, на химикала, с който полагаме подпис и още, и още. Рекламна агенция Джи ем дизайн има още предложения за вас. Свържете се  екипа ни и заедно ще обсъдим най- добрия и ефективен начин  да бъдете винаги една крачка пред конкурентите си. Споделете историята на рекламна агенция Джи ем дизайн , ако харесвате идеите ни.

Историята на рекламна агенция Джи ем дизайн – началото и развитието


Началото на рекламна агенция Джи ем дизайн започва преди 11 години през 2009г.

Нашият офис беше само един гараж,  но  бяхме силно ентусиазирани и с много нови идеи за реализиране. Използвахме най-малкия рекламен материал – визитката- за покажем на света за себе си. Раздавахме я от ръка на ръка и тя ни доведе първите клиенти.

Първите големи поръчки


Осъществихме първите си големи поръчки – три табели, които и до днес стоят на мястото си и разказват за фирмената дейност на собствениците. Това беше началото на рекламна агенция Джи ем дизайн, не го забравяме, и за тези 10 години сме изминали дълъг път, който ни даде ценни уроци. Обадете ни се , за да споделим с вас опита си. Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви даде необходимите насоки в рекламирането на вашия бранд.

Брандиране и монтаж на табела
Брандиране от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Тясно специализиран екип


Нашият екип, екипът на рекламна агенция Джи ем дизайн, е съставен от специалисти в сферата на рекламата. Всеки от тях е тясно специализиран. За да получите вашето отлично бизнес представяне, ние знаем, че професионализма на нашите служители е на първо място. За 10 години, работейки в духа на идеите на рекламата, служителите на рекламна агенция Джи ем дизайн са се сблъсквали с различни  изисквания, относно рекламното присъствие. Отговорили са прецизно и професионално  са създали мечтаните рекламни материали.

Брандиране на витрини с фолио
Брандиране на витрини с пясъкоструйно фолио

Тайната на добрия резултат


Това е тайната на добрия резултат, и това стои в основата на постоянно развиващата се дейност на рекламна агенция Джи ем дизай – професионално обслужване в лицето на утвърдени специалисти. Всеки от тях специалист в своята област, а заедно като продуктивен екип. Свържете се с   рекламна агенция Джи ем дизайн и се убедете сами.

Цел


С 10 годишния си опит като рекламна агенция Джи ем дизайн, смело можем да твърдим, че пътят на всеки утвърден бранд минава през рекламата. Крайната цел на всеки наш клиент е да повиши продажбите, а ние от Джи ем дизайн, трябва да покажем правилният начин това да се осъществи. А преди да намерите нови клиенти или да увеличите продажбите си , е нужно да покажете себе си на всички.

Изработка и монтаж на плаки
Изработка и монтаж на табла и плаки за хотел Хилтън

Действайте


Колкото и добри бизнес идеи да имате, те биха останали само идеи, ако не ги популяризирате чрез реклама.  Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви помогне в избора на подходящ рекламен продукт, с който да представите своята корпоративна идентичност.

Изборът е голям


Формите на външна реклама са различни – внушителен билборд,  транспарант от винил, окачен над оживена търговска улица, уникална, компактна визитка, тениска, химикал или торбичка. Изборът е голям . Екипът на рекламна агенция Джи ем дизайн  държи на качеството на печата и качеството на хартията, при изработване на всеки рекламен материал.

Попитайте ни


Само по този начин ще докажем професионализма си и ще отговорим на изискванията на клиентите.   Всеки бизнес се нуждае от външна реклама, за да бъде представен по атрактивен начин. Ние от  рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви помогнем с експертни съвети и с високо качество на печата. Доверете се на опита и професионализма ни.

Как можем да подобрим вашия бранд?


Водени от вас –  клиентите –  нашият екип, рекламна агенция Джи ем дизайн , разработихме модел за нуждите на всеки бизнес. Насочихме се единствено към реализиране на   външната, печатна и сувенирна реклама, важен и необходим етап от развитието на всяка бизнес идея.  Целта на рекламна агенция Джи ем дизайн е да създадем качествен рекламен материал, с който да увеличим продажбите  и да ви изградим  професионална и уникална корпоративна идентичност.

Държим на качествена услуга


За това работим и се развиваме в тази област, за да сме тясно специализирани и да създадем качествена услуга. Доверете се на уменията на екипа на рекламна агенция Джи ем дизайн, ние сме помогнали на стотици наши клиенти. Ще получите  ценни съвети относно реализирането на всяка ваша идея, свързана със корпоративната идентичност.

Външна реклама


Представена от рекламна агенция Джи ем дизайн

Днешната инвестиция в рекламата ще ви донесе нови хоризонти за вашето корпоративно развитие. Рекламна агенция Джи ем дизайн, в края на 2018 г., стана част от Ейт медия груп и добави към услугите си изработката на графичен дизайн, както и други услуги свързани с рекламата. Нашият екип, рекламна агенция Джи ем дизайн, е с идеята да даде нов облик на бизнеса ви и нови възможности, представяйки го чрез различните форми на външна реклама. За да ви забележат и намерят, създайте оригинален и качествен рекламен материал, с помощта на  рекламна агенция Джи ем дизайн. Всеки от нашия екип ще изслуша идеите ви, желанията ви и заедно ще ги превърнем в една работеща реклама.

Създаване на фирмена идивидуалност


Представена от рекламна агенция Джи ем дизайн

Рекламна агенция Джи ем дизайн е изминала дълъг път в успешното създаване на фирмена идентичност. Помогнахме на стотици клиенти – спазвахме срокове, държахме на качеството на материала и обслужването, израснахме. Днес, ние от рекламна агенция Джи ем  продължаваме да се развиваме и да отговаряме на най- новите тенденции в областта на външната, печатна и сувенирна реклама. Запознайте се с нашия екип- рекламна агенция Джи ем дизайн ще даде старт на новото ви бизнес начинание или ще ви покаже нови хоризонти, с които да завоювате нови клиенти и да увеличите продажбите си.

Рекламна агенция Джи ем дизайн – рекламата днес е новото бизнес начало утре.