Използваха българска песен в реклама на Мерцедес (видео)

Уникални български ритми украсиха реклама Мерцедес

Рекламата събрала 7 милиона гледания

 

Коя е песента?

Красивите неравноделни ритми на българската народна песен “ Бре, Петрунко” озвучиха представянето на новия  модел – Black Devil, Mercedes Benz S AMG, в рекламен клип.

Черният дявол, както го наричат,  загадъчно и самоуверено прекосява улици, сливайки се с тъмнината. Народната песен идеално допълва представянето на автомобила, въздействайки  върху всички сетива. Усещането е сякаш зад волана си ти и се наслаждаваш на комфорта и бързината на марка номер едно сред автомобилите.

Българско изкуство.

Не за първи път българското фолклорно изкуство получава световна популярност. Песента “ Притури се планината” в изпълнение на Стефка Съботинова, е включена в саундтрака на филма Set up 4 revolution, заедно с песни на Джъстин Бийбър и Дженифър Лопес.

Филмът “ 300 “, създаде незабравимо сцена на фона на лиричната народна песен “ Зайди, зайди, ясно слънце”. Да не забравяме и че търсенето на контакт с чужди цивилизации, отново се осъществява със силата българска народна песен “ Излел е Дельо хайдутин”.

Колко гледания е събрал?

Клипът с тунингования модел на Мерцедес е събрал 7 милиона гледания в  YouTube и хиляди споделяния. Моделът де доработен от Boden Autohaus. Очевидно въздействието на българските ритми наистина има резултат. Водещият автомобилен производител със сигурност ще отчете повишен интерес към специалната доработка на модела модела  AMG S 63. Умелата комбинация от утвърдена марка , съчетана с иновативен,но много въздействащ елемент / българската народна музика /, създава красив рекламен клип, който въздейства визуално и подсъзнателно. Цялата мощ на автомобила и неговата тайнствена визия ви грабват и омагьосват.

 

Разледайте нашето портфолио.

Искате ли и вие да усетите силата на рекламното въздействие върху вашия бранд? Популяризирането на продкти и услуги ще ви донесе нови бизнес възможности и ръст в печалбите. Някой вече ви търси и се нуждае от вашите услуги. Предизвикайте го, за да избере точно вас!
Ние създадохме фирмена идентичност за много наши клиенти. Разгледайте портфолиото и изберете най-подходящия начин за реклама на вашата дейност. А от нас ще получите прецизна консултация, качествена изработка и монтаж.

 

Видео