fbpx

Перфо фолио

Перфо фолио – атрактивен и практичен начин за външна реклама


Перфо фолиото е изключително успешен и практичен начин за външна реклама. С негова помощ вие показвате вашите продукти или услуги по атрактивен и видим за всички начин.

Перфо фолиото не се различава по състав от популярното ПВЦ фолио за печат, но има много предимства. Подобно на вълшебна завеса, знаците на перфо фолиото са непрозрачни, когато се виждат отвън по време на дневна светлина, но прозрачни отвътре. Тези знаци стават прозрачни през нощта, когато се гледат отвън в осветено пространство. Графиката на изображението има пълно видимост от вън, без това да затъмнява помещението от вътре. Перфо фолиото се произвежда с равномерно разположени дупки, разпространени по цялото фолио. Размерът обикновено е около 1,5 милиметра. Изображенията се отпечатват от едната страна на перфо фолиото и след това се залепва към прозорец. Перфорираните дупки правят така, че хората извън прозореца могат да видят цветната реклама, а тези от вътрешната страна се възползват от намалените отблясъци на слънцето и увеличената неприкосновеност, без да се лишават от дневна светлина.

Перфо фолиото има още скрити предимства и широко поле на приложение. Прочетете до край статията, за да научите кои са те. Екипът на рекламна агенция Джи ем дизайн, която е специализирана във външната печатна и сувенирна реклама, разполага с опитни специалисти, които ще ви дадат ценни съвети за предимствата но перфо фолиото.

Предимствата на перфо фолиото във външната реклама:


  • Естетическа привлекателност- перфо фолиото може да добави много цвят върху скучната витрина, докато показва какво предлага компанията, без да отнема от функцията на сградата.  Използването на перфо фолио може да постави изображенията, които искате, на преден план във вашия бизнес, без да използвате пространството, от което се нуждаете за вашия екип. Това означава, че гордо може да поставите логото си или контактите си на публично място по атрактивен начин, който ще промени напълно визията на вашия офис или търговски обект. Перфо фолиото  е  креативен начин за външна реклама.
  • Поверителност – перфо фолиото дава възможност на служителите ви да работят, без някой да се чувстват наблюдавани отвън и в същото време, порфо фолиото не им отнема от дневната светлина.  Важно е да отбележим, че този ефект е възможен само през деня, т.е. в тъмната част на денонощието, ако в помещението светят лампи, ще има видимост от вън на вътре. Рекламна агенция Джи ем дизайн може да ви предложи няколко възможни варианта, за да премахнете това ограничение. Свържете се с екипа ни, за да получите професионална консултация, относно вашия избор на перфо фолио.
  •  Креативност – Използването на перфо фолио ще покаже на клиентите ви, че фирмата ви е креативна и със заявка за професионализъм в своя бранш. Това може да бъде идеалният ледоразбивач за клиент, който за първи път ще прекрачи прага на вашия офис или търговски обект.
  • Бърз монтаж и защита от УВ влияние – перфо фолиото се монтира бързо и лесно и когато се комбинира с плътно префо фолио, се постигат най- добри резултати. Прилага се успешно върху всякакви размери витрини.
  • Достъпна рекламна възможност – с еднократно вложение на инвестиции перфо фолиото, като външна реклама, е с потенциал да достигне неограничен брой хора за дълъг период от време и да привлече нови клиенти към бизнеса ви.

Свържете се с рекламна агенция Джи ем дизайн, за да обсъдим заедно вашата желана външна реклама с помощта на перфо фолио.

Къде да поставим перфо фолио?


  • Перфо фолио върху прозорци и витрини – това са месата, на които най- често срещаме този вид външна реклама. Големи търговски вериги, офиси, фитнес зали, СПА центрове – минувачите виждат промоционалните ви оферти, а не просто прозорците, благодарение на перфо фолио. И освен, че създава приятна визия на вашата сграда, разказва на всички за вашата марка.
  • Перфо фолио върху превозни средства –  Автомобилът може да бъде напълно опакован с перфо фолио, като същевременно позволява на водача да вижда на вън през прозорците. Много често ще видите перфо фолио и върху  обществения транспорт, които са  изключително атрактивни

Как ние ще ви бъдем полезни в приложението на перфо фолиото във външната реклама?


Брандиране с перфо фолио

Брандиране с перфо фолио
Брандиране с перфо фолио

Рекламна агенция Джи ем дизайн, като част от Ейт медия груп, ще ви помогне в избора на подходящ рекламен продукт, с който да представите своята корпоративна идентичност. Ние знаем, че очаквате от нас прецизно консултиране, качествен печат и добро обслужване. Ще ви разкажем за възможностите на перфо фолиото, за които не сте подозирали.

 

Използвайки перфо фолио за външна реклама, освен че представяте своя бранд, вие защитавате продукцията и обзавеждането в обекта. Слънчевите лъчи могат да причинят избледняване, когато прозорците не са защитени, но това няма да се случи, ако изберете перфо фолио за бранидране на витрината или прозореца си. По този начин спестявате от брак и по –ниски сметки за ел. енергия през лятото, защото перфо фолиото значително намалява проникването на слънчевите лъчи, а от там ползването на климатик.

Здравината на стъклото ще се повиши няколко пъти, благодарение на перфо фолиото и вие ще подсигурите обекта си допълнително. Не знаехте за много от тези предимства на перфо фолиото, нали? Свържете се с Джи ем дизайн и ще ви разкажем още за него.

Нашият екип е специализиран във   външната, печатна и сувенирна реклама, и знаем, че тя е важен и необходим етап от развитието на всяка бизнес идея.  Целта на рекламна агенция Джи ем дизайн е да създадем качествен рекламен материал, с който да увеличим продажбите  и да ви изградим  професионална и уникална корпоративна идентичност.

Перфо фолиото е атрактивен и достъпен начин да осъществите целите си.

Създаден от качествени материали и изработен от експерти в областта, той ще се превърне във вашето професионално представяне на публично място. Научете повече за  предимствата и начините на  използването му  от нашата рекламна агенция, за да бъде рекламният ефект от перфо фолиото максимално ефективен.

Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви помогне във всяко   ново бизнес начинание или ще ви покаже нови насоки, с които да завоювате нови клиенти и да увеличите продажбите си. Перфо фолиото е един от многото начини за външна реклама. Възползвайте се от неговата достъпна цена, практичните ползи и разбира се, атрактивния вид, който ще придаде на вашата бизнес сграда или търговски обект.

Перфо фолиото е изключително успешен и практичен начин
Предимствата на перфо фолиото във външната реклама:
Къде да поставим перфо фолио?
Как ние ще ви бъдем полезни в приложението на перфо фолиото във външната реклама?