Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Облепяне с Перфо фолио - GM Design

Перфо фолио

Перфо фолио – изработка и монтаж


Колко затъмнява перфо фолиото


Перфо фолиото не се различава по състав от популярното ПВЦ фолио за печат, но се използва при различни нужди на клиента. Подобно на вълшебна завеса. След монтаж на тпечатаните надписи на перфо фолиото са непрозрачни, когато се виждат отвън по време на дневна светлина. Графиката на изображението има пълна видимост от вън, като това затъмнява помещението от вътре с около 30%.

Как се отпечатва


Перфо фолиото се произвежда с равномерно разположени дупки, разпространени по цялата площ на мартериала. Размерът обикновено е около 1,5 милиметра. Изображенията се отпечатват от едната страна на перфо фолиото и след това идва и монтажът към прозорец. Перфорираните дупки правят така, че хората извън прозореца могат да видят цветната реклама. Tези от вътрешната страна се възползват от намалените отблясъци на слънцето и увеличената неприкосновеност.

Какви предимства има


Перфо фолиото има още скрити предимства и широко поле на приложение. Прочетете до край статията, за да научите кои са те. Екипът на рекламна агенция Джи ем дизайн, е специализиран във външната печатна реклама- печат и монтаж на фолио. Разполага с опитни специалисти, които ще ви дадат ценни съвети за предимствата но перфо фолиото.

Естетическа привлекателност


Перфо фолиото може да добави много цвят върху скучната витрина. То показва какво предлага компанията, без да отнема от функцията на прозорците.  Използването на перфо фолио може да постави изображенията, които искате, на преден план във вашия бизнес.

Перфо фолио от рекламна агенция Джи ем дизайн
Реклама с перфо фолио от рекламна агенция Джи ем дизайн.

Това означава, че гордо може да поставите логото си или контактите си на публично място по атрактивен начин. Той ще промени напълно визията на вашия офис или търговски обект. Перфо фолиото  е  креативен начин за външна реклама.

Поверителност


Перфо фолиото дава възможност на служителите ви да работят, без някой да се чувстват наблюдавани отвън. В същото време, перфо фолиото не им отнема от дневната светлина.  Важно е да отбележим, че този ефект е възможен само през деня. В тъмната част на денонощието, ако светят лампи, ще има видимост от вън на вътре.

перфо фолио от ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН
Перфо фолио от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН

Рекламна агенция Джи ем дизайн може да ви предложи няколко възможни варианта, за да премахнете това ограничение. Свържете се с екипа ни, за да получите професионална консултация, относно вашия избор за печат и монтаж на перфо фолио.

Бърз монтаж


Перфо фолиото се монтира бързо и лесно и когато се комбинира с плътно префо фолио, се постигат най- добри резултати. Прилага се успешно върху всякакви размери витрини.

Защита от УВ влияние


Избелява ли ви стоката? Перфо фолиото може да пречупи слънчевите лъчи и така значително да намалее УВ влиянието върху вашата стока.

Перфо фолио - ботевградско шосе
Перфо фолио за входна врата

Креативност


Използването на перфо фолио ще покаже на клиентите ви, че фирмата е креативна, със заявка за професионализъм в бранша. Това може да бъде идеалният ледоразбивач за клиент, който ще прекрачи прага на вашия офис или търговски обект.

Добра рекламна възможност


Нарпавете инвестиция в монтаж на перфо фолио, като външна реклама. Така ще имате е с потенциал да достигне неограничен брой хора. Дълъг период от време ще привлеча нови клиенти към бизнеса ви.

Направете запитване


  Къде се поставя перфо фолио


  Перфо фолио върху прозорци и витрини


  Tова са месата, на които най- често срещаме този вид външна реклама. Големи търговски вериги, офиси, фитнес зали, СПА центрове. – минувачите виждат промоционалните ви оферти, а не просто прозорци, благодарение на перфо фолио. Oсвен, че създава приятна визия на вашата сграда, разказва на всички за вашата марка.

  Перфо фолио върху превозни средства


  Автомобилът може да бъде напълно опакован с перфо фолио, като същевременно позволява на водача да вижда на вън през прозорците. Много често ще видите перфо фолио и върху  обществения транспорт, които са  изключително атрактивни.

  Как можем да ви бъдем полезни в приложението на перфо фолио?


  Консултиране


  Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви помогне в избора на рекламен продукт, с който да представите своята корпоративна идентичност. Ние знаем, че очаквате от нас прецизно консултиране, качествен печат и добро обслужване. Ще ви разкажем за възможностите на перфо фолиото, за които не сте подозирали.

  Доставка и монтаж


  Използвайки перфо фолио за външна реклама, освен че представяте своя бранд, вие защитавате продукцията и обзавеждането в обекта. Слънчевите лъчи могат да причинят избледняване, когато прозорците не са защитени. Tова няма да се случи, ако изберете перфо фолио за бранидране на витрината или прозореца си.

  Перфо фолио погледнато отвътре
  Перфо фолио, погледнато отвътре

  По този начин спестявате от брак. Също –ниски сметки за ел. енергия през лятото. Перфо фолиото значително намалява проникването на слънчевите лъчи, а от там ползването на климатик.

  Ще направим стъклото ви по-здраво


  Здравината на стъклото ще се повиши няколко пъти, благодарение на перфо фолиото и вие ще подсигурите обекта си допълнително. Не знаехте за много от тези предимства на перфо фолиото, нали? Свържете се с Джи ем дизайн и ще ви разкажем още за него.

  Развиваме идеи


  Нашият екип е специализиран във   външната, печатна и сувенирна реклама, а тя е важен и необходим етап от развитието на всяка бизнес идея.  Целта на рекламна агенция Джи ем дизайн е да създадем качествен рекламен материал. С него ще увеличим продажбите ви и ще ви изградим  професионална и уникална корпоративна идентичност.

  Използваме качествено перфо фолио и материали


  Създадено от качествени материали и изработено от експерти в областта, то ще се превърне във вашето представяне на публично място. Научете повече за  предимствата и начините на  използването му  от нашата рекламна агенция. Така рекламният ефект от перфо фолиото ще бъде максимално ефективен.

  Предприемете действие


  Възползвайте се от неговата достъпна цена, на практичните ползи и разбира се. Те ще придадат атрактивен външен вид на вашата бизнес сграда или търговски обект.

  Рекламна агенция Джи ем дизайн ще ви помогне във всяко бизнес начинание. Ще ви покаже нови насоки, с които да завоювате нови клиенти и да увеличите продажбите си. Перфо фолиото е един от многото начини за външна реклама.