Печатна реклама

 

"

Печатната реклама е навсякъде, възможностите, които предлага са толкова много, че можем виртуално да се потопим в океан пълен с варианти, които във времето са се доказали, като работещи и даващи на бизнесите много възможности и лоялни клиенти.

Печатна реклама е широко понятие и обхваща много голям диапазон от услуги и технологии на изработка. Накратко можем да определим този процес, като отпечатване на рекламно послание върху хартиен носител. Основните видове са дигитален и офсетов печат. Двата вида печат се различават само в технологията.

С помощта на печатната реклама можем да разкажем на нашите настоящи и потенциални клиенти за нашия продукт или услуга, да презентираме промоция или нов продукт.  Печатната реклама може да ни служи денонощно, седем дни в седмицата.

Като толкова широкоспектърен инструмент, печатната реклама си има и своите особености. Например в  рекламната индустрия има един термин- информационно претоварване. Това се получава и днес. Навсякъде има рекламни флаери, листовки, визитки, ценоразписи, дори може да откриете рекламни листовки на предното стъкло на автомобила си.

За да се справим с него е добре да говорим малко, а да казваме много, да отличаваме важните неща от маловажните. Има много инструменти за привличане на вниманието, но има няколко основни правила за да бъдем разбрани по- добре:

Дизайн– Буквалният превод от английски на думата дизайн е проект, но не бива да си превеждаме буквално този термин, защото графичният дизайн е изкуство. Затова ние съветваме нашите клиенти да се доверят само на професионалисти в областта на дизайна, за да могат да извлекат максимума от всяка печатна реклама.
Хартия– Ние от Джи Ем Дизайн съветваме нашите клиенти да помислят за хартията за да не бъде тя просто бяло листче. В днешно време можем да срещнем изобилие от варианти и модели на хартии. Помислете за нея и ще останете доволни от крайните резултати.
Шрифт– Нека наблегнем на четивност на текста. Четивността се определя от стила на шрифта, дебелината и размера на буквите. Неудобните за четене шрифтове могат да създадат реклама, която няма да бъде прочетена. Друг важен детайл е броят на шрифтовете да бъде минимален- един или два. В крайна сметка, колкото по-лесно се чете един текст, толкова по-добре. Многото шрифтове затрудняват четенето.

Надграждайте вашата печатна реклама, развивайте се всеки ден. В случай, че имате нужда от помощ, заповядайте в нашия офис и вземете една напълно безплатна консултация. Започнете, като ни пишете по-долу, в контактната форма или като се свържете с нас.

 

"

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА ВАШАТА ПЕЧАТНА РЕКЛАМА

За да придобиете представа как ще изглежда вашият проект, направете запитване и ние ще ви изработим вашата визуализация.

Свържете се с нас