fbpx

Печат на флаери

Печат на рекламни флаери


Какво представляват рекламните флаери

 

Флаерите са един от най-мощните инструменти за рекламиране на вашия бизнес. Те са рекламен материал предназначен за широко разпространение на публично място или в пощенските кутии. Рекламните флаери са продукти, които заемат значително място в директната реклама и при които се прави минимална инвестиция, а се постигат много добри крайни резултати. Те са вид директна реклама, която се използва от големи и малки фирми и имат за цел да рекламират нов продукт, промоция, нова марка и също така се използват като средство за ползване на отстъпка от притежателят му. Рекламните флаери са печатен носител на информация, който има голяма добавена стойност.

Каква е основната цел на рекламните флаери


  • Основната цел на рекламните флаерии е да се заостри вниманието и повиши интереса на клиента към даден продукт или услуга, като за целта е неободимо умело да се използват техниките за графичен дизайн, предпечат, печат и довършителни услуги. Този вид печатен материал е удобен за употреба, както при масови мероприятия, така и за директен маркетинг при индивидуална реклама.Добре измислен и насочен към правилната целева група, рекламният флаер може да бъде изключително полезен и да носи всеки ден добавена стойност за вас и вашия бизнес. В крайна сметка рекламният флаер е лист, който носи вашето послание и колкото по-добре е оформено то, толкова по-висока добавена стойност ще носи той за вас.

Има ли значение размерът на рекламният флаер и неговият дизайн


  • Рекламните флаери са различни на вид. Могат да бъдат едностранни и двустранни, прегърнати веднъж или прегънати няколко пъти. Рекламните флаери се отпечатват на различни хартии с цветен печат, но според предпочитанията ви могат да бъдат луксозни или обикновени.За офсетов или дигитален печат на рекламни флаери се предлагат различни видове хартии и допълнителни следпечатни решения като UV лак, ламинат, преге, голд печат, щанцоване и др. За реализирането на качествени и луксозни рекламни флаери се използва висококачествена хартия с висок грамаж, белота и промазаност на хартията. За производство на масови рекламни флаери с ниска себестойност се използват хартии с по-малък грамаж.Ако нямате конкретна идея за размера и дизайна на рекламния флаер то нашите специалисти по графичен дизайн ще направят перфектен предпечат на вашия рекламен флаер. Форматът може да бъде различен. Рекламните флаери са със стандартен размер А6 (105х148 мм), А5 (148х210 мм), А4 (210х297 мм), А3 (297х420 мм) и 1/3 от А4 (99х210 мм). Но най-често се използват размери А5 и А6. Когато размерът е стандартен, цената на крайното изделие е оптимална. И това е важно за вашия бюджет определен за печат на рекламни флаери и за вашия подход при избора на послание, насочено към многобройната аудитория, за която рекламният флаер е предназначен. Не се колебайте да се обърнете към нас, защото ние имаме мостри и портфолио, което ще ви покажем, а това значително ще ви улесни и ще ви спести време за проучване.

Можем ли да наречем рекламният флаер добра инвестиция


  • Перфо фолио върху прозорци и витрини – това са месата, на които най- често срещаме този вид външна реклама. Големи търговски вериги, офиси, фитнес зали, СПА центрове – минувачите виждат промоционалните ви оферти, а не просто прозорците, благодарение на перфо фолио. И освен, че създава приятна визия на вашата сграда, разказва на всички за вашата марка.
  • Перфо фолио върху превозни средства –  Автомобилът може да бъде напълно опакован с перфо фолио, като същевременно позволява на водача да вижда на вън през прозорците. Много често ще видите перфо фолио и върху  обществения транспорт, които са  изключително атрактивни

Как ние ще ви бъдем полезни в приложението на перфо фолиото във външната реклама?


Както вече казахме рекламните флаери са един от най-ефективните маркетингови печатни материали. Те се използват най-често при промоции като техният дизайн може да каже много за една фирма или организация. С тях вие се обръщате директно към потребителите, които биха се заинтригували от вашия конкретен продукт и им отправяте директно своето послание. Привличането на вниманието е от особено значение при създаването на дизайн при рекламните флаери, които изработени качествено са една наистина добра инвестиция.

Ето няколко полезни идеи, свързани с дизайна и печата на рекламния флаер:


Печат на флаери за събитие

Флаери: печат и доставка
Флаери: печат и доставка от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Изберете атрактивен, но лесен за четене шрифт

Изборът на шрифт е съществен момент за дизайна на рекламния флаер, който би могъл да служи и като основен елемент във визията на този рекламен продукт. От особено значение е да изберете такъв шрифт, който да е в хармония с търговската марка или продукта, който промотирате.

–  Изберете подходящите цветове

Рекламните флаери основно са пълноцветни, но водещите цветове е добре да кореспондират с логото на фирмата или самия продукт. Също така е от значение до каква целева аудитория искате да достигнете. И не забравяйте, че изборът на ярки цветове привлича вниманието по-силно.

Поставете правилната снимка

Не е нужно да изпълвате флаера си с множество малки снимки. Достатъчна е само една, която да казва всичко онова, което текстът не може. Подберете правилната снимка, която да е свързана с концепцията и нека тя заема половината от размера на флаера. Не забравяйте да поставите и логото на фирмата или продукта.

Формулирайте кратко и ясно послание

Когато използвате рекламни флаери за маркетингови цели бъдете директни. Балансирайте между текст и изображения. Използвайте фрази, предизвикващи към действия вашите потенциалните клиенти.

Фокусирайте се върху предимствата на продукта или услугата, която предлагате

Маркирайте важните детайли, които да насочат хората какво е предимството на вашата фирма или продукт пред останалите.

Внимавайте дали информацията в рекламния флаер е точна

Няма по-лесен начин да си дадете парите напразно от това да отпечатате грешна информация във флаера. Информацията за контакти е добре да се отличава на фона на останалата информация, за да бъде лесно откриваема.

Планирайте разпространението

Тук вариантите, за да спестите средства за печат на рекламни флаери са два. Първият е да изберете местата с най-интензивен трафик на хора, на които да оставите определени бройки и всеки свободно да си взима от тях или пък флаерите да бъдат раздавани на ръка. Изберете местата, които посещават потенциалните клиенти (например магазини, офиси и т.н.). Разбира се може да разпространите флаерите по пощата, чрез влагане в периодични издания и др. В зависимост от начина на разпространение е добре да съобразите и размера на самия рекламен флаер.

Тествайте ефективността на рекламния флаер

Рекламният флаер трябва да дава отговор на въпросите: Кой, Какво, Кога, Къде, Защо и Как? Освен това е важно да сте наясно с оттговора и на въпроси като: Може ли получателят на флаера да разбере посланието с един поглед? Избегнали ли сте ненужната информация под формата на думи, графики и други елементи на дизайна? Посланието използва ли възможно най-малко думи и в същото време да е ясно и точно?

За да сте сигурни, че ще постигнете максимален ефект от отпечатването на рекламен флаер, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви насочим към експерти в маркетинга и експерти в дизайна. Така ще сте сигурни, че вашата инвестиция в отпечатването на рекламни флаери ще постигне максимален резултат.
Каква е основната цел на рекламните флаери
Има ли значение размерът на рекламният флаер и неговият дизайн
Можем ли да наречем рекламният флаер добра инвестиция
Ето няколко полезни идеи, свързани с дизайна и печата на рекламния флаер: