Тази канадска реклама за секс играчки може да стане билборд № 1 за 2019

Тази канадска реклама за секс играчки може да стане билборд № 1 за 2019

Креативността може да увеличи продажбите ви ида ви направи известни за много кратко време.

Снимка: The Garden

Стефани Китинг е маркетинг мениджър в компанията WOW Tech Grop, която произвежда високотехнологични приспособления, насочени към женските нужди и нейната мисия е те да се насладят на сексуално удовлетворение. Това е и причината Стефани Китинг да се чувствам сякаш е водила трудна битка в името на секуалната задоволеност.

В момента тя изживява един от най-силните си моменти в бизнеса, благодарение на най-новата реклама на компанията, а именно- билборд в Торонто. Рекламата била създадена за търговеца на дребно Pink Cherry, един от най изобретателните дистрибутори в последно време.

Билбордът е проектиран от канадската агенция The Garden. Досега, той е оцелял цели три седмици, покрай една от най-натоварените магистрали, което поставя рекорд за издръжливост на рекламите от този вид в Северна Америка.

Такъв тип реклами, които са съсредоточени върху удоволствието на жените, често биват отхвърляни от рекламните компании за поставяне на билборди, въпреки това, Китинг вижда като двоен стандарт, когато поглежда към рекламите за сексуално здраве, при мъжете, които се смятат за обичайни.

В САЩ и Канада забраните срещу реклами със сексуална тематика рядко де допускат от закона или се разрешават от рекламните агенции, които поставят билборди. Тези на пръв поглед мъгляви и негласни правила, предизвикаха сериозни дебати в маркетинговата индустрия.

WOW Tech Group, чиито секс играчки се продават на хиляди търговци на дребно в повече от 60 страни се бяха постарали да намерят агенция, която ще бъде най-подходяща за нейния бранд.

Марката има опасения, че продуктите са й твърде рисковани за големите агенции, но екипът на The Garden не са имали търпение да започнат рекламата.