Визитки

В сериозните неща хората се показват,
каквито трябва да бъдат. А в дребните- такива, каквито са.
~Никола Шамфор

 

"

Визитката е сред най- успешните маркетингови инструменти на вашия бизнес. Тя се дава на партньори и клиенти, на контрагенти, дори на конкурентите – не бива да отказвате на никой. Даването на визитка е е неделима част от бизнес етикета и се практикува от повече от столетие. Въпреки, че в момента живеем във все по-дигитализиран свят, малката картонена картичка трябва да бъде винаги под ръка.

Защо са ни нужни визитки? За да можем във всеки момент да осъществим полезен контакт, давайки своята бизнес или лична информация в синтезиран вид. Важно е да проверявате периодично дали ги носите в себе си на срещи или бизнес преговори.

По правило персоналната визитка съдържа най-важното: името на нейния собственик, неговата позиция в компанията, контакти – имейл и телефон, адрес и сайта на компанията. Разполагаме ли с бизнес-визитка,  бъдете сигурни, че на нея има достатъчно подробна информация за вашата компания –  нейното седалище, сферата на дейността ѝ, сайт, имейл и телефон.

Джи Ем Дизайн / GMDesign е рекламна агенция, специализирана в производството на висококачествени печатни и винилни рекламни материали. При нас можете да поръчате своите визитки, като ние предлагаме на своите клиенти професионален дизайн и предпечат. Вашата поръчка ще бъде изработена бързо и на цени без конкуренция. Ще можете да изберете шрифт, цвят, текстура и тежест на използвания картон, визитките ви могат да бъдат ламинирани. Свържете се с нас и отправете запитване или ни посетете в офиса, за да изработим вашите фирмени или лични визитки. В зависимост от тяхното количество, те могат да са готови още на следващия ден.

Поръчайте сега своите визитки от Джи Ем Дизайн / GMDesign и бъдете винаги готови за бизнес предизвикателствата.

 

GMDesign

Цени за визитки

Услуга Мярка Цена
Едностранни визитки 100бр.        15.99 лв.
Двустранни визитки 100бр.        20.99 лв.
Доплащане за ламинат 100бр.           5.75 лв.
Едностранни визитки-пластика 100бр.        44.99 лв.
Двустранни Визитки- пластика 100бр.        49.95 лв.
Дизайн на визитки час        29.99 лв.

Цените са без ДДС и не се начислява!

Свържете се с нас