Визитки 1

Визитки с цветен картон по средата

Визитиките с цветен картон по средата са предпочитан подход от хора, които имат за цел да бъдат по-добре запомнени и да направят още по-добро пъвво впечатление

Визитки от лускозна хартия или с ламинат

Визитки с топъл печат

Визитки с топъл печат са много добро и отличаващо се със стил решение. Този тип визитки са подходящи за адвокати, архитректи, нотариуси и др.

Визитки от лускозна хартия или с ламинат

Релефни визитки

Релефните визитки са един добре премерен ефект, който на практика е скрит за сетивата. Първият доприр създава чувство на приятна изненада.

Визитката – вашето първо професионално представяне


Пътят на вашето първо професионално „Здравей“ в бизнеса

Визитката е най-малкият и най- важният рекламен материал. С нейната изработка представяте себе си на вашите бъдещи клиенти и изразявате фирмената си идентичност. Тя е „ходеща“ реклама, която ще продължи да говори за вас неограничено време. Изработката на качествена и запомняща се визитка и  контактите ви с потенциални клиенти ще бъдат успешни. Днешната инвестиция в реклама ще ви донесе нови перспективи.

Доверете се на професионализма на екипа на Джи ем дизайн, ние сме помогнали на стотици наши клиенти. Ще получите  консултиране относно техническите възможности за изработка и  решение на всяка нестандартна идея  свързана с визитките.

И визитките имат етикет


Знаете ли, че по времето на Луи IV, всеки аристократ без визитка се е смятал за изостанал. Това определение важи с пълна сила и в днешното технологично ежедневие. Нали не бихте искали да ви смятат за изостанал? Когато сте на бизнес среща , дамата е тази, която трябва първа да даде визитката. Името ви трябва да сочи към човека, на когото я давате, а не на обратно. Проявявайте уважение и когато получавате визитка, приберете я внимателно и благодарете.

Визитката – колко ли различна може да бъде?


Визитки с цветен картон по средата


При този тип изработка на визитки създавате първо впечатление с помощта на цветовете. Всеки нюанс от природата може да бъде върху вашия най-малък рекламен материал. Може да избирате от богата цветова гама.

Визитки 1
Визитки от лускозна хартия или с ламинат от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Визитки с топъл печат


Едно запомнящо се и стилно решение за вашата реклама. Технологията на изработка е чрез термотрансферно фолио, което чрез висока температура и силен настиск залепва върху картон по избор. Картоните са с високо качество, внос от Австрия и рядко използвани в България.

Визитки от лускозна хартия или с ламинат
Визитки от лускозна хартия или с ламинат от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Визитки с УВ лак


Изработка на визитки със страхотен ефект,  който  поставя акцент върху отделни графични елементи или  върху изображението и това може  да  се пресъздаде  с лак.

Визитки от лускозна хартия или с ламинат
Визитки от лускозна хартия или с ламинат от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

Вече решихте ли коя е вашата визитка? Ние от Джи ем дизайн ще ви консултираме и ще реализираме вашите желания.

Направете поръчка


Попълнете формата за контакт и ни кажете от какво имате нужда, а ние ще се свържем с вас
  Качете файл:

  Файлови формати: jpg | pdf | ai | psd

  Маклимален размер 20MB
  Визитки от лускозна хартия или с ламинат
  Визитки от лускозна хартия или с ламинат от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Пътят на перфектната визитка


  Ето какво ми разказа екипът на Джи ем дизайн за визитките:

  Текстът върху визитката – кратко и точно ревю на бизнеса ви


  Поставете името на фирмата или на служителя върху визитката, какъв е предметът на дейност или длъжността на служителя. Контактите са най- важната част от текстовото съдържанието на визитката –  телефонен номер, и мейл, уеб сайт. Все по удобен начин за осъществяване на контакт с потенциалните ви клиенти  са и социалните мрежи – Facebook, Instagram, Linkedin,Pinterest, Twitter. Цялата останала информация, вашият клиент ще открие на посочените форми за контакт. Не пропускайте възможността да включите и текст на английски върху визитката си, ако смятате да предлагате услугите и извън България.

  Шрифтът върху визитката трябва да бъде правилно подбран


  Не си мислете, че разнообразието от стилове в написването ще направи визтката по – впечатляваща. Ще има обратен ефект – клиентите трудно ще разчетат важното за тях съдържание написано върху визитката. Информацията трябва да бъде ясна и четлива. Малкият размер на буквите също не се препоръчва.

  Качествен печат означава качествена визитка


  При изработка на визитки, използвайте най-доброто от печатащата машина. Всъщност това  оставете на професионалистите от екипа на Джи ем дизайн, те не правят компромиси относно качеството на вашата желана визитка –  използват последен модел машини за дигитален печат, което е гаранция за качествен резултат.

  Тайната формула за перфектната визитка е в простотата


  Когато създавате визитка за вашия бизнес, не настоявайте за „от всичко по много“. Нейната основна цел е да накара притежателя и да се свърже с вас, когато има нужда от вашите продукти или услуги. Забравете за прекалено шарени изображения и излишен текст. Визитката ви трябва да бъде изработена, така че да е  изчистена от към цветове и текст, за да не убегне на клиента най-важното – информацията.

  Използвайте и двете страни на визитката – това са две възможности


  При изработката на  рекламения материал, използвайте максимално даденото пространство. Визитката инстинктивно се разглежда от всеки и от двете страни. Нали не искате посредствено представяне на бизнеса си? Използвайте гърба на визитката, това е допълнителна възможност, поставете логото или мотото на вашата дейност. Това ще я направи лесно разпознаваема. Свържете се с Джи ем дизайн, за да получите идеи за експертно предложение за запълване на пространството на вашата фирмена или лична визитка.

  Визитка съответстваща на дейността ви


  Вашето първо професионално представяне трябва да бъде в унисон с извършващата от вас дейност. Поставете върху визитката си елементи и  изображения, които  визуално да разказват за вашия бизнес. Несъответстващите елементи само ще объркат

  клиентите ви.Ако залагате на определена цветова гама в сайта си, направате и го върху визитките си – така бизнеса ви ще бъде лесно разпознаваем. Ние от Джи ем дизайн ще ви предложим подходящо решение за изработка.

  Данните върху визитката трябва да бъдат точни


   Обърнете внимание на информацията която подавате, постарайте се да няма грешки.Джи ем дизайн ще ви изпрати файл за одобрение, преди печата на визитките –  прегледайте внимателно всички детайли. Последващи корекции не са възможни.

  Не оставяйте служителите си без визитки


  Те са вашата движеща сила. Днешният доволен клиент утре ще дойде отново и ще доведе друг със себе си.

  Визитка със стандартни размери


  Ще срещнете изработка на визитки с   различни форми и големина. Някой от тях с ексцентрична форма и големина. В нашата страна са приети два стандарта относно размера на визитките – 90х50 или 85х55 mm. Препоръчително е да се съобразите се с тези норми, но ако имате нестандартно  виждане за размерите на визитката и бизнеса ви го изисква, ние ще ви консултираме.

   Раздавайте визитките си  смело и със самочувствие, бъдете уверени, защото рекламата е отлична инвестиция на вашия бизнес.

  Запознайте се с екип от професионалисти


  Те ще дадат професионален старт на вашия бизнес. Детайлите са важни за нас, както и вашето мнение свързано  с най- малкия рекламен материал – визитката. Искаме да чуем идеите ви или да споделим нашите, да стигнем заедно до резултата и да усетим радостта ви от допира на първата ви визитка. Вашето отлично бизнес представяне е нашето професионално изпълнение.

   Пътят на вашия бизнес започва с визитката, да го извървим заедно с Джи ем дизайн. Свържете се с нас, имаме много идеи за споделяне. Поръчайте изработка на визитки при нас!

  Ако все още не сте решили каъв тип визитка да изберете, свържете се с нас, имаме много идеи за споделяне.

  Пътят на вашия бизнес започва с визитката, да го извървим заедно с Джи ем дизайн.