Флаери

"

Добрият рекламист прилича на добрия хирург- и двамата премислят по три пъти дали да използват даден метод или инструмент. Всяка точка в рекламата трябва да е оправдана.
Александър Еапиев

 

Флаери

Всеки ги е вземал в ръка, хвърлял им е по едно око и ги е прибирал някъде. Флаерите са може би най-широко разпространената форма на печатна реклама. Предимствата им, без никакво съмнение са много и не бива да ги подценяваме като рекламен носител. Въпреки много по-големите възможности на дигиталните изразни средства, флаерът ще си остане предпочитан в кампаниите. Ето защо:

-ниска себестойност

Флаери могат да се поръчат веднага и да бъдат получени буквално на следващия ден. Това е от особена важност, когато ни се налага да реализираме реклами или промоции в последния момент. Ниската себестойност на продукта пък го прави достъпен и за бизнеси, разполагащи с по-ограничен бюджет.

-възможност за таргетиране

За разлика от ТВ или Радио рекламата например, флаерът има възможност да достигне до предварително избрани аудитории. Таргетирането може да стане по повече от един признак – пол, възраст, език, местоположение, социален статус и др. Това ни позволява с много съкратени средства да изберем до какви потребители ще достига нашия продукт или реклама. Ако сте собственици на малък или среден бизнес; ако организирате събитие или имате да съобщите новина, флаерите са перфектният носител на тази информация.

-възможност за измерване на резултати

Ако раздадете 5000 флаера за своето събитие и на него дойдат 500 души, тогава много лесно можете с доста голяма точност да измерите ефективността на този рекламен канал. Все повече бизнеси избират и да поставят на флаерите специални промо кодове за отстъпка. Това също ви позволява да видите доколко хората откликват на печатната реклама.

Пъстри, но и полезни, стилни или просто рекламиращи, флаерите могат да помогнат на вашия бизнес за промоции, събития или новини. Те са познати на всички, удобни са поради малките си размери и няма как да не бъдат част от всеки маркетингов микс. Свържете се с нас и поръчайте своите флаери. Ние ще ви предложим уникален дизайн и качествен печат – двете предпоставки за успешна кампания.

 

Свържете се с нас