Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862
Брандиране на витрини -цялостни решения - GM Design

Брандиране на витрини


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/gmremiuv/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Брандиране на витрини


5 критерия за определяне на цената, вижте кои са те:

Представете си, че вашата фирма е човек и че зависи от вас как ще бъде облечен той. Трендовете в облеклото се създават от специалистите в бранша, както дизайнът се създава от най-добрите дизайнери. Концепцията и нивото на майсторство на дизайнерът определя и цената за дизайн. Както и в света на дрехите има различни цени, според качеството, така и в графичния дизайн.

1. Дизайн за брандиране


Различните производители на фолио, различното ниво на дизайнерите и техните умения, уменията на екипа за монтажи, добрата техника и най-вече синхронът между тях определя стойността на услугата. 

2. Вид на фолиото за брандиране


Фолиото или поливинилхлоридът е тънък слой гъвкаво ПВЦ, на което се печата вече готовият дизайн. То се разделя на много видове и както можете да се досетите и от там разликата в цената. Когато избирате фолио обърнете внимание на няколко важни неща: колко време искате да издържи фолиото, къде ще се монтира(вътрешно или външно), на каква повърхност и много други. Тук най-важно е да знаете точно какви са ви нуждите.

3. Качество на печата


Ако изображението ще се гледа отдалеч (билбордите), тогава може да се печата с по-ниска резолюция, ако гледаме изображениеот от по-близко, тогава препоръчваме по-високо качество на печата.

4. Качество на монтажа


Добрият монтаж на фолио изисква много добра подготовка на повърхностите и експертиза от монтажника. Определящи за цената са нивото на подготовка на повърхностите и опита монтажника.

5. Височина на витрината


Добрият монтаж на фолио изисква много добра подготовка на повърхностите и експертиза от монтажника. Определящи за цената са нивото на подготовка на повърхностите и опита монтажника.

Вземи бърза оферта за брандиране  Обади се!


  Ако все още не можете да вземете решение, обадете ни се 0879 35 35 58 или пишете office@gmreklama.com , ние ще ви отговорим възможно най-бързо.

  Брандиране от ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН
  Брандиране на витрини с плътно PVC фолио

  Какво знаете за брандирането?


  Повечето от Вас, сигурно си представят сложни понятия като това, че брандирането е процесът, свързан със създаването на изключително име и/или  изображение за продукт в съзнанието на потребителите, което се случва главно чрез рекламни кампании с последователна тема.

  Най-стандартният, използван подход в брандирането на витрини (да речем) в XXI век, е с поливинилхлорид – малко по-известен като PVC – фолио. Удивителният контраст на отпечатаното върху него изображение, ще покаже на клиента Ви, че рекламата е качествена, което ще породи у него чувство за лоялност към Вашия бранд. Фотореалистичното качество на картината  ше се постигне лесно чрез висока резолюция на печата, а отличните мастила ще гарантират за дълготрайния процес на експлоатация. При брандирането с PVC фолио, потребителите успешно ще разберат посланието, което ще им отправите, допринасяйки същевременно за изключителния вид на Вашата витрина или обект.

   

  Брандиране с плътно фолио

  Брандиране с плътно фолио от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

  Но знаете ли всъщност какъв е произходът на брандинга?


  Старите Норвежки народи, използвали думата brandr, което означава “да гори”  (англ. to burn), отнасяйки се първоначално до горящ къс дърво. Старите англичани, разбирали под брандиране “трайно маркиране с горещо желязо”.Но нека не забравяме и, че практиката за брандиране на добитъка е далеч по-стара от думата. Вярвате или не, има свидетелства за пещерни рисунки от Каменната ера, предполагащи, че ранният хомосапиенс е маркирал добитъка си със символи, нарисувани с боя и катран. 2000 г. преди Хр., собствениците на добитък преминали към по-трудоемък и постоянен метод: изгаряне; египетски погребални паметници на близо 4000 г., изобразявали маркиран добитък.Брандирането е използвано за идентифициране на стоки. Грънчари от Китай до Месопотамия използвали различни гравюри, за да идентифицират не само кой е изобретил керамичните изделия, но и какви видове материали са използвани и къде е произведена стоката. Но грънчарите далеч не са единствените занаятчии, маркирали работата си.

  В Древен Египет, зидарите гравирали символи


   В Древен Египет, зидарите гравирали символи, под формата на каменни знаци върху тухлите, които правели за пирамиди и гробници на фараона. Това отличавало работата им от тази на други зидари и им гарантирало, че ще им бъде справедливо заплатено. Можете ли да си представите, че най-старият брандинг е на повече от 6000 г.?През Средновековието, брандингът еволюирал до водни знаци, които били използвани често от производители на хартия, печатници и други творци, за да различават своите продукти и собственост.

  Векове по-късно се ражда брандирането


  Векове по-късно, индустриалната революция ражда масовото брандиране, с цел решаване на ново бизнес начинание. Винопроизводителите брандират бъчвите си, а транспортните фирми успешно прилагат подхода в брандирането на своите транспортни средства. Скоро след като феноменът брандиране създава истински бум, се раждат много популярни марки, една от които е Кока-кола.  До края на XIX в., компаниите инвестирали толкова много в брандирането, че започнали да се нуждаят от начин за защита на тези инвестиции от конкуренти. Сега брандингът е достигнал глобални, почти измерими размери и през XXI в., зад всеки успешен бизнес стои разпознаваем бранд – символ на качество и професионализъм.

  Направете запитване за брандиране


   Брандингът може и да се развива добре, но офисът и/или магазинът Ви не? Лепенки, стикери, надписи, реклами - изпробвахте ли това?


   Както споменахме по-горе, брандирането на витрина е чудесен вариант за реклама и/или дори за декорация на обект. Ще Ви изброя няколко предимства – достъпна цена, бърза изработка и страхотна издръжливост при агресивни условия. Брандирането на обекти е стар, изпитан подход, чрез който посланието към клиента ще бъде забелязано и запомнено. Изключителната визия и отлично изпълнение на бранда, може да се превърне във въздействащо средство за реклама на продукт или налагане на марка.

   Брандиране на витрини с PVC фолио

   Брандиране с плътно фолио
   Брандиране с плътно фолио от рекламна агенция ДЖИ ЕМ ДИЗАЙН GM DESIGN

   Брандирането на витрини с PVC фолио може да се случи по няколко метода.


   Перфо фолио


   За воайорите сред Вас, можем  да предложим вариант с перфо фолио или т. нар. “one-way vision”, който е изключително подходящ за случая. Може би най-разпространеният вариант за брандиране на витрини/обекти. Осигурява комфорт и спокойствие с  приятно матиране на стъклата и същевременно изпълнява повече от успешно двете си основни функции – да запази неприкосновеността на пространството и да покаже добрият брандинг. За разлика от плътното фолио, което ограничава видимостта и в двете посоки, перфо фолиото ще позволи видимостта отвътре навън да се запази почти изцяло. Има добра светлопропускливост, не затруднява работата, което го прави идеален вариант за брандиране на витрини на обекти с работен процес в тях. Микропорестата повърхност на фолиото дава възможност за отпечатване на ярки, наситени образи така, че стъкло облепено с него, автоматично придобива по-атрактивна и интересна визия. Елегантност и стил са характерни за рекламните продукти при този материал за брандиране, особено когато бива съчетан с лога, надписи, символи или други знаци на компанията.

   Пясъкоструйно фолио за витрини


   Можем да Ви предложим и вариант, с който да придадете още по-уникална визия за витрината на Вашия обект. “Frost effect” или ефектът на замръзналото стъкло, постигнат с пясъкоструйно фолио. Чудесен вариант за брандиране на обекти, които изпитват необходимост “да се скрият” от околните, но не и от светлината, която влиза. Стъклата отново са приятно матирани, за да се ограничи видимостта. Пясъкоструйното фолио ще създаде усещане на мека светлина, приятна за очите и ще породи асоциации за стил, лукс, но и дискретност. Последните години, много успешно от брандирането с пясъкоструйно фолио се възползват много IT-компании с “open-space”офиси, които раздвижват обстановката, за да избягат от т.нар. “аквариумен вид”. Надписите с него са по-дискретни, не натрапващи и по този начин постигат  рекламно послание с по-завършен и стилен ефект. Развихрете въображението си – брандирането с него позволява да се изрязват различни орнаменти или флорални мотиви, както и всякакви декоративни графики.

   Брандиране на автомобили


   Далеч по смели в брандирането можем да стигнем, стига да разполагате с автопарк. Знаете ли колко скрити ресурси се крият във Всеки Ваш автомобил, бус и/или камион? А знаете ли, че те могат значително да увеличат разпознаваемостта и печалбите на компанията Ви? Брандирането на автомобили придава запомняща се визия, с която да рекламирате бизнеса си. Придайте вълнуващ вид на посланието си – превърнете фирменият автопарк в атрактивна реклама. Отивайки на работа или прибирайки се у дома, много потенциални потребители ще срещнат бранда Ви и рекламното послание ще бъде прието. Всички те, ще събират впечатления и натрупат информация, която ще ги упъти точно към Вашата компания. Брандирането на автопарка е абсолютно ефективно, именно защото се реализира в ритъма на ежедневието.

   Използвайте всяка възможност на вашата витрина


   Използвайте всяка възможност да достигнете до клиента си; да му напомните за присъствието си на рекламната сцена и да утвърдите бранда си. Повишете достижимостта си, докато бизнесът върши ежедневните си задачи. Дори може да увеличете териториалния си обхват чрез подвижността, която предлага автомобилният Ви парк. Но един съвет от нас: бъдете разумни – на думи, брандирането изглежда лесно, но успешната му реализация е нещо съвсем различно. Затова, преди да започнете да брандирате, се консултирайте с човек, с доказана експертиза в бранша, защото този подход, може да Ви спести много време и пари.