Брандиране на автомобили

Брандиране на автомобили

Независимо дали става дума само за няколко лепенки на предния капак и задното стъкло или цялостно облепяне, брандирането на автомобили е една от най-атрактивните разновидности на външната реклама. Един бус или кола с логото на компанията дава възможност на много повече хора да видят и прочетат вашата реклама. Затова все повече бизнеси се насочват  към него като сравнително евтино и ефективно решение, вместо да инвестират в билбордове или огромни табели.

Фирмените автомобили генерират постоянен интерес към вашата компания – всяка минута в трафика е възможност да привлечете внимание.

Облепянето на превозните средства се извършва със специално фолио, чиито защитен слой предпазва изображението от атмосферни условия – сняг, студ или слънце, вода или прах. Затова е важно да избирате качествени материали и компания, която може да ги предложи.

Рекламна агенция Джи Ем Дизайн / GMDesign предлага на своите клиенти брандиране на автомобили или бусове с висококачествени материали. Услугата включва изготвяне на проект, печат и монтаж.

Нашата компания ще ви предложи най-доброто качество на пазара, като гарантираме, че състоянието на печата ще се запази с години.  В зависимост от реклмната цел, която  имате, екипът ни ще изработи проект, който ще отговаря на нуждите и бюджета ви. Свръжете се с нас, за да уточним параметрите на заданието и времето за изпълнение.

Технологично, реализирането му отнема няколко дни и съвсем скоро вашият „нов“ автомобил отново ще може да бъде видян по пътищата. Качествената реклама е това, което може да ви отличи от конкуренцията.  В GMDesign ще намерите най-добрите решения за успеха на вашия бизнес.

 

 

Свържете се с нас