За нас

 

"

Когато преди повече от седем години създадохме „Джи Ем Дизайн“, нашата концепция бе да предложим не просто рекламно обслужване. Искахме още в самото начало да покажем на брандовете, че идентичността на марката се изгражда с всеки детайл – логото, визитката, сайта, рекламата, дори чрез елементи като шрифт или цвят. Раждането на една корпоративна идентичност е като създаване на произведение на изкуството: започва с основните компоненти и малко по малко се надгражда с все повече изразни средства.

Реклама може да изгради един пълноценен и напълно реален образ на компанията. Тя ще представи правилните послания на аудиторията, ще покаже силните страни на бизнеса, неговите плюсове и отличителни черти. Или казано по друг начин – да създаде онази идентичност, която търсим като марка. Ако поговорката гласи, че по дрехите посрещат, то екипът на „ДжиЕм Дизайн“ може да изгради вашата корпоративна дреха. Тя ще е удобна, елегантна и със сигурност ще ви отличи от конкуренцията.

За да се развие една търговска марка се изисква много: талант, усилия и непрекъсната комуникация с потребителите. В тази дейност влиза всичко: външна и печатна реклама, традиционни и дигитални канали. Партнирането с агенция, която може да окаже професионална помощ е предимство, което не бива да пропускате.

Свържете се с нас, за да обсъдим и развием стратегията на вашето рекламно развитие. Присъствието в конкурентна среда изисква професионален подход. „Джи Ем Дизайн“ е вашето успешно решение, нека вашият корпоративен имидж започне сега.

Рекламна агенция Джи Ем Дизайн /GM Design/

Свържете се с нас