Съвети за качествена визитка

 

Визитките са един от най-важните рекламни материали. Те говорят за вашата фирмена идентичност и са един от инструментите за добра връзка с клиента.

От изключителна важност е посланието на този рекламен материал, как изглежда, какво ни казва и скакво качество е изработен.

Ето и няколко съвета за добре изработена визитка:

  • Високо качество на печат– Не подценявайте качеството на изображението на вашата визитка, то е от изключителна важност и говори много за вас и вашата фирма, продукт или услуга.

 

  • Мислете за хартията– В днешно време се използва стандартна хартия за визитки, но това е масова практика. Ние препоръчваме, ако разполагате със средствата да си направите уникална визитка, да речем от луксозна хартия или от ПВЦ, всъщност вариантите са много и необятни. Съвременните принтери печатат на всевъзмонжи материали.

 

  • Интерактивна визитка– Ако визитката ви представлява напечатано бяло листче, тя губи интерактивните си заложби. Направете визитката си по начин, който лесно ще ви редостави лесна разпознаваемост и клиентите ви ще разберат каква услуга или продукт предлагате, дори и да не са прочели текста от визитката.

Рекламна агенция Джи Ем Дизайн предлага на своите клиенти изработка на визитки по индивидуален проект.

По желание на клиента можем да поставим ламинат или УВ лак.

GMDesign

Porychaite vizitki_2