Рекламни табели

 

"

Табелите са основна част от външната реклама и на тях разчитат всички – и малките брандове, и големите компании. Табелите могат да са изключително разнообразни според своя размер, местоположение, материал на изработка, конструкция, цел и т.н., но е задължително да присъстват две неща – името на компанията и нейното лого.

Тъй като реално с тях се идентифицира всеки един бизнес, ние сме обградени от табели. Пазарът вече дава много възможности за изработката им, затова е важно да се обърнем към професионалисти, които ще ни дадат завършен качествен продукт, изработен от отлични материал със съответната гаранция за здравина и надеждност.

Въпреки различните видове, ако търсим решение за своя търговски обект и искаме да покажем стил, оригиналност и индивидуалност, съвсем естествено се насочваме към светещите табели. Те са подходящи са за фасади, покриви и стени и се изработват изцяло от материали, които издържат на атмосферните влияния. Всеки един елемент – пластмасата или металът, печатът или фолиото, LED или флуоресцентното осветление е избиран така, че да запази своето отлично качество и функционалност дори след години.

Монтажът на табелите също е важно условие за тяхната здравина и устойчивост. Обръщаме внимание на своите клиенти, че обикновено по-големите конструкции по обем би трябвало да се съгласуват със собствениците на сградата и се иска разрешение от съответната Община.

Защо да поръчате своята табела от GMDesign? Нашият екип има опит в проектирането, изработката и монтажа на всякакви изделия от външната реклама. Професионализмът ни е в основата на успеха на десетки бизнеси и те ни поверяват цялата си рекламна концепция. Ние ще ви предложим най-добрите надеждни и работещи решения. Свържете се с нас и ние ще поемем вашата външна реклама – от концепцията до реализирането на проекта. По начина, по който сме работили винаги: без компромиси и изцяло за своите клиенти.

Свържете се с нас