Ценоразписи

Колкото по-редки са грешките,
толкова са по-ценни
Станислав Ежи Лец

"

Няколко тънкости за ефективен ценоразпис

В следващите редове ще си поговорим за ценоразписите и тяхното значение, като рекламен материал. Ще си отговорим на въпроса може ли той да бъде нашата рекламна гордост? Тази статия е написана за всички хора, но които ще им е интересно за влиянието на ценоразписа и неговите скрити възможности.

Ценоразпис може да бъде всяко бяло листче, на което са изписани цени, услуги, дори и контактни данни. Ще се спрем по- подробно на ползите, които можем да извлечем от нашия ценоразпис.

Качествени материали– нищо не пречи да използваме най-обикновена хария с размер А4, да напишем цените и с това да приключим. Да, така е можем да го направим, но рискуваме да пропуснем ползи, които биха ни помогнали нашите клиенти да станат верни последователи.  За да използваме целия потенциал на нашия ценоразпис е добре да се ориентираме към по-масивна медия, например разпенено ПВЦ.

Дизайн– не е просто проект, дизайнът е изкуство, препоръчваме ви да се консултирайте с добър професионалист в тази област, за да можете да извличате възможно най-големи ползи от вашия ценоразпис, всеки ден.

Качество на печата– можем да кажем, че качеството на печата е от първа необходимост, защото ценоразписът се гледа, винаги отблизо. Не правете компромис с качеството на печата, погрижете се вашият ценоразпис да изглежда отлично.

Шрифт– шрифтовете, които познаваме са 10-15хил. това може да ни подскаже, че разполагаме с океан от шрифтове и комбинации. Както винаги препоръчваме на нашите клиенти, бъдете много внимателни с избора на шрифт и използвайте възможно най-малко комбинации.

Започнете с дизайна на вашия ценоразпис още сега. А, ако имате нужда от помощ, не се колебайте, а се свържете с нас и получете една напълно безплатна консултация. Можете да се свържете с нас, във формата за контакти, по-долу, или в меню контакти

Свържете се с нас