Брандиране на витрини

"

Брандиране на витрини

Когато говорим за брандиране на витрини, първата ни асоциация са рекламните надписи и изображения. Те се изработват от специално фолио, което да издържа на атмосферните условия. Тъй като изработката и поставянето върху витрините не отнема много време, са предпочитани от всички, които разполагат с достатъчно рекламна площ на своите магазини или обекти. Брандирането с фолио е сравнително евтин рекламен канал и затова се употребява масово. Къде можете да го използвате:

– за намаления, промоции и всякаква друга информация за вашите продукти или бизнес

– за дизайн и визуално разкрасяване на вашите стъклени витрини

– за поставяне на полезна информация като работно време, данни на компанията и др.

– за рекламиране на вашите основни продукти или услуги

 

Брандиране на офиси и витрини

Изборът на подходящо фолио и цвят са от значение.

 

Изборът на най-подходящият тип фолио е също толкова важен, колкото и този на правилната рекламна агенция, която би отпечатала и поставила рекламата ви. Ако изберете партньорството с професионалисти, като GMDesign ще можете не само да получите качествена услуга – ние ще ви предложим различни варианти за външната ви реклама. Например, особено популярно е т.нар “перфо фолио“ – то представлява цяло изображение, което е перфорирано на определени места. Визуално отвън е обикновена снимка, но именно „продупчената“ площ позволява да се гледа през него и това е огромно предимство за работещите вътре.

Тъй като обикновено се залепва отвън, фолиото трябва да бъде устойчиво на студ и топлина, на влага и прах, както и на препаратите, с които почистваме периодично замърсените витрини. Затова не избирайте първата ви попаднала оферта, а работете с професионалисти в рекламата.

Ние сме GMDesign, нека ви докажем, че за нас външната реклама и брандирането на витрините може да се извърши качествено, надеждно и стилно.

Свържете се с нас